Pernilla Henriksson

Key account manager, Stockholm

Pernilla har en gedigen erfarenhet av kundnära relationer inom den publika sektorn, både från affärs- och leveranssidan. Sedan september 2018 är Pernilla Key Account Manager (KAM) på Iver. Det var det kundnära arbetssättet som lockade Pernilla att aktivt söka sig till Iver, ett val hon känner är helt rätt.

– På Iver jobbar vi kundnära på riktigt och här är jag med och säkerställer att våra kunder får ut mest nytta och värde av våra leveranser. På Iver är det tydligt att kunden är i centrum och jag och alla mina kollegor tar ett stort ansvar för att överträffa våra kunders förväntningar. För att göra det krävs det att vi känner våra kunder och det gör vi.

I rollen som KAM har Pernilla ett övergripande säljansvar för försäljning till tilldelade kunder. Rollen innebär också att tillsammans med tekniskt kundansvariga skapa ett kundteam som tillsammans säkerställer att både affärsrelation och leverans överträffar kundens förväntningar. Kundteamet levererar tillsammans gentemot kund i både operativa och strategiska frågor, på både kort och lång sikt.

 – För mig finns det ingen ”vanlig” dag på jobbet. Alla dagar är olika, och uppgifterna är varierande. Varje dag innebär mycket blandad interaktion med människor, både kunder och kollegor vilket gör att det sällan blir långa stunder sittandes vid skrivbordet. Jag är övertygad om att vi genom bra teamwork mellan olika avdelningar drar nytta av allas olika kompetenser och erfarenheter. På så sätt utvecklas jag själv i min roll och vi blir en bättre leverantör för våra kunder. Jag sökte mig till Iver för att jag ville jobba i ett bolag som är kundfokuserat på riktigt.

Att få jobba på ett företag som befinner sig i en föränderlig och expansiv fas såg Pernilla som spännande eftersom det tillför variation. Till dem som funderar på att söka sig till Iver hälsar hon att det är en bra möjlighet att vara med och bygga upp ett nytt bolag.

Vi står inför en fantastisk spännande förändringsresa med många nya utmaningar. Vi söker efter nya kollegor som gillar att vara med på en resa tillsammans med hjälpsamma kollegor där vi utmanar såväl oss själva som våra kunder och konkurrenter.

Jobba hos oss

Hos Iver behövs allt från IT-tekniker till projektledare. Vi tror på kraften i nära samarbeten och håller alltid på utkik efter nya teammedlemmar.

Lediga tjänster

Möt några i våra team

00/00
 • ”Jag sökte mig till Iver för att jag ville jobba i ett bolag som är kundfokuserat på riktigt. ”
  Läs mer Pernilla Henriksson, Key account manager
 • ”Vi kan sitta i ett rum med tio personer där ingen har något gemensamt privat men där vi ändå känner stark gemenskap tack vare vårt gemensamma teknikintresse.”
  Läs mer Zandra Fahlström, Tech operator
 • ”Iver som arbetsplats är grymt bra!”
  Läs mer Markus Berg, Servicedesk manager
 • ”Trots att vi snart är 850 fler medarbetare än när jag började, är vi en lika hjälpsam och stöttande arbetsplats nu som då.”
  Läs mer Jesper Andersson, Gruppchef

Se några av våra uppdrag

Våra uppdrag