Möt Jamil!

Jamil Bariche, systemutvecklare

play_arrow

För Jamil startade karriären på Iver med en praktikplats under sina studier inom Full-stack utveckling. Idag är han systemutvecklare på Accelerate at Iver och brinner för att skapa goda användarupplevelser.

– Jag älskar att arbeta på klient-nivå eller som vi utvecklare brukar säga ”frontend” och det är där mina styrkor ligger. För mig är utseendet och användarvänligheten på en applikation eller hemsida den viktigaste delen då det är en avgörande faktor för hur känslan blir för slutanvändaren.

En typisk arbetsdag för Jamil börjar med en daglig avstämning i teamet där de diskuterar vad som står på agendan för dagen. Det är också ett bra tillfälle för teamet att dela med sig av eventuella problem eller hinder för att kunna stötta varandra för att komma vidare. Därefter ägnas arbetsdagen till att hantera de ärenden som är på agendan för dagen. Ärendena kan se olika ut; det kan vara alltifrån buggar som behöver fixas till nya features som kunden önskar och som behöver utvecklas.

I rollen som konsult värdesätter Jamil det nära samarbetet med kund, då han menar att en starkare relation tillsammans med kontinuerliga avstämningar skapar bättre resultat.

– Jag värdesätter det nära samarbetet vi på Iver har med våra kunder. Med vissa kunder är man så pass nära att det känns som att man pratar med en kollega. En närmre och tätare dialog med kund ger också mig som utvecklare en möjlighet att skapa en större förståelse för kundens behov. Detta i sin tur gör att jag utöver att exekvera på konkreta önskemål också kan komma med förbättringsförslag och på så sätt skräddarsy en så effektiv och anpassad lösning som möjligt.

 Jamil har gått ifrån en praktikantroll där han fick hantera mindre ärenden och buggar till att idag arbeta i en större roll och med större kunder och projekt. Denna möjlighet att växa och utvecklas på arbetsplatsen är något som motiverar honom.

Att ständigt utvecklas är det som motiverar mig mest. På Iver känner jag att jag utvecklas varje dag och det är inte bara arbetet jag blir bättre på utan jag känner även att jag ständigt utvecklas som person. Utöver mitt eget driv så möjliggörs det också av att jag har ett team runt mig som stöttar och hjälper mig.

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.