Konsult

Ta nästa steg i din konsultkarriär tillsammans med oss på Accelerate at Iver.

Är du redo att accelerera din karriär och våra kunders digitala transformation?

Som en del av Accelerate at Iver arbetar du i teknisk framkant med spännande moderniseringsprojekt hos marknadsledande kunder. Våra drygt 300 konsulter brinner för att realisera digitala möjligheter med molnteknik för att tillsammans med våra kunder förenkla framtiden.

Nya karriärmöjligheter inom Accelerate at Iver

Avdelningar

Roller

Platser

Rensa val

Teamet

På Accelerate at Iver är teamet och vår gemensamma kompetensutveckling i centrum då vår samlade kunskap är avgörande för vår egen och våra kunders framgång. Genom att ha en arbetsmiljö där vi interagerar och delar med oss ​​av vår kompetens internt och med våra kunder är vi övertygade om att vi utvecklas bäst – som individer, team och företag. Vi har därför egna specialistgrupper över avdelningarna och alla konsulter har en personlig utvecklingsplan som inkluderar genomgång av kurser, konferenser och certifieringar.

Vår kultur

Hos Accelerate at Iver blir du en del av en modern konsultorganisation med sund balans mellan arbete och fritid. Vi är måna om att alla våra medarbetare ska bidra till en positiv arbetskultur som vi är stolta över och att vi tillsammans bygger en arbetsplats där vi trivs.

Vi arbetar aktivt för att bevara känslan av ett mindre företag med platt struktur, stort förtroende och flexibilitet. Samtidigt är vi en del av stor nordisk koncern där vi har all Ivers styrka och trygghet bakom oss.

Tillsammans skapar vi digitala vinster som gynnar såväl kunder som samhället i stort!

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.

Möt våra medarbetare

Systemutvecklare
Désirée Nordlund

”Jag vågar säga att problemlösning är min starka sida, och också det som motiverar mig mest.”

DevOps/Cloud engineer
Oscar Carlsson

”Det bästa med Accelerate at Iver är alla trevliga kollegor och den, i princip, obefintliga hierarkin. Det är väldigt bra stämning och man känner att stort fokus ligger på att skapa en trivsam miljö”.

Systemutvecklare
Jamil Bariche

”Jag värdesätter det nära samarbetet vi på Iver har med våra kunder. Med vissa kunder är man så pass nära att det känns som att man pratar med en kollega.”

Våra partner - klicka för att läsa mer

Vi erbjuder expertis inom följande områden:

  • Strategi och agil verksamhetsutveckling
  • Molntransformation
  • Enterprise och molninfrastruktur
  • Datadriven innovation och insikter
  • Systemutveckling, integration och användarupplevelse
  • Cybersäkerhet och regelefterlevnad

 

Läs mer om vårt konsulenterbjudande