Möt Theresia!

Theresia Holm, VP Commerical Excellence

play_arrow

Theresia är VP Commerical Excellence på Iver. Tillsammans med teamet hon leder skapar hon tekniska lösningar som möter kunders specifika behov och utvecklar verksamheter.

Vad gör du i ditt arbete på Iver? 

Jag och mitt team jobbar med att identifiera våra kunders behov och skapa tekniska lösningar som möter dessa. Det är spännande att hitta lösningar som utvecklar våra kunders verksamheter. 

Hur ser din kompetensbakgrund ut?  

Jag är civilingenjör inom Elektroteknik och har 10+ år som konsult inom datakommunikation, arkitektur och ledarskap. Har även varit ledare i 5+ år 

Vilken typ av kunder/projekt trivs du bäst med?   

Jag trivs bäst när jag får jobba med komplex teknik och vill gärna vara där när vi ska förklara hur de tekniska lösningarna skapar verksamhetsnytta. Det är väldigt roligt att få vara bryggan mellan teknik, människor och verksamhet. 

Vad motiverar dig på jobbet?  

Att få arbeta tillsammans med riktigt vassa kollegor, ha roligt och vinna tillsammans gör min dag. 

Som ledare, vad ser du som din viktigaste uppgift för att få dina medarbetare att trivas och lyckas i sina roller?  

Jag tar mig alltid tid att lyssna, pushar för att de ska gå utanför sina bekvämlighetszoner och bromsar när det behövs. I mitt team är många individer väldigt drivna och har lång erfarenhet, de behöver ofta sakta ner, men även upptäcka och utveckla nya förmågor. Ofta utanför IT området – exempelvis hur man anpassar sitt budskap utifrån de som lyssnar på en presentation.                              

Varför är Iver ett bra ställe att jobba på? 

Jag uppskattar att jag blir lyssnad på och får utrymme att testa mina idéer, det är det absolut viktigaste för mig. 

Vad är det bästa med att vara i din roll? 

Jag upplever att jag får jobba i hjärtat av ”där det händer”. Många roliga uppgifter passerar min väg och jag får göra det tillsammans med kollegor jag uppskattar och litar på.