Publika moln

Publika moln som Microsoft Azure, Google Cloud och Amazon AWS spelar en viktig roll i nästan all digital transformation. Genom att anpassa tjänsterna efter just din verksamhet och dina behov ökar vi nyttan och värdet ytterligare.

Tillsammans med globala teknikledare utvecklar vi kontinuerligt nya tjänster som tillgängliggör kapaciteten och potentialen i globala molntjänster. Vårt erbjudande inom publika moln utgår från globala molnplattformar som Microsoft Azure, Google Cloud eller Amazon AWS. Såväl tjänster som integrations- och konsulthjälp skalas upp eller ned beroende på hur dina behov förändras. Och du betalar endast för det du faktiskt använder.

Med Iver multi-cloud services kan du kombinera de olika styrkorna från globala molnplattformar som Microsoft Azure, Google Cloud och Amazon AWS, och kombinera dessa med hela eller delar av Ivers molntjänst med inbyggd regelefterlevnad.

Med stor förståelse för din verksamhet och de utmaningar ni står inför tar vi fram en lösning som passar din verksamhets behov.

Huvudsakliga fördelar

 • Flexibelt och skalbart

  En lösning som är anpassad efter din verksamhets behov. Enkelt att skala upp eller ner.

 • En plattform för din innovation

  En kraftfull plattform för AI, automatisering, beräkningskluster och BI-lösningar.

 • Överblick och kontroll

  Lösningen ger dig full kontroll på licenser och kostnader.

 • En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon.

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.