Cybersäkerhet

Ta nästa steg i karriären och bli en del av vår ICS-avdelning.

Inom ICS kommer du att ansvara för Ivers tjänsteleveranser inom datasäkerhet och drift till kunder med särskilda säkerhetskrav. Bland våra kunder finns flera sammhällskritiska verksamheter, stora nordiska företag inom fintech, startups och offentliga myndigheter med höga krav på informationssäkerhet och infrastruktur som kod.

Vi har spjutspetskompetens och erbjuder tjänster inom bland annat:

  • Hotbedömning och säkerhetsanalys
  • DevSecOps
  • PKI
  • EDR
  • SIEM
  • SOC
  • Incidenthantering

Karriärmöjligheter inom cybersäkerhet

Avdelningar

Roller

Platser

Rensa val

Hittar inga jobb som matchar din sökning

Teamet

På Iver arbetar vi med hela värdekedjan, från strategi och analys – till drift, övervakning och incidenthantering. Hos oss blir du en del av en miljö med ca. 120 högt kvalificerade säkerhetsexperter där kunskapsdelning, interaktion och en gemensam önskan att lyckas står i fokus. Genom att använda modern teknik tillsammans med vår erfarenhet och expertis effektiviserar och säkrar vi våra kunders lösningar och affärsvärden mot ständigt ökande säkerhetshot.

Vår kultur

Iver är alltid i rörelse och utveckling – på väg framåt, i rätt riktning. Det gäller även våra anställda. Alla våra anställda har sina egna karriärplaner som inkluderar kurser och certifieringar. Oavsett om du vill utvecklas inom ett specialistområde, eller om du söker en bredare kompetens, finns det möjligheter till det.

Iver växer snabbt men har ändå en entreprenörsmentalitet där alla syns och hörs. Vi brinner för innovation och god laganda och uppmuntrar våra medarbetare att tänka nytt och dela med sig ​​av sina tankar. Tillsammans bygger vi en arbetsplats anpassad till en föränderlig värld. Oavsett om du är i början av din karriär, eller om du har många års erfarenhet, finns det en plats för dig inom Iver. Vi sätter ihop team anpassade efter varje enskild kund. Olika bakgrunder gör oss bara starkare.

Tillsammans säkrar vi våra kunder i ett ständigt föränderligt hotlandskap!

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.