Compliant cloud

Moln med inbyggd regelefterlevnad

För dig som verkar inom en bransch eller har en verksamhet med särskilda krav på säkerhet och datalagring erbjuder vi en molntjänst med inbyggd regelefterlevnad. Tjänsten levereras från våra säkerhetsklassade datacenter i Sverige, Norge och Europa.

Ibland duger inte vilket moln som helst. Särskilt inte för verksamheter i Sverige och Europa. Europeiska och internationella dataskyddslagar står i konflikt med varandra och osäkerheten kring hur data får behandlas är stor.

Vi erbjuder en molntjänst med inbyggd regelefterlevnad. En robust och flexibel lösning baserad på öppen källkod och fylld med all den innovationskraft och automation som du förväntar dig. Tillsammans med de verktyg som finns fritt tillgängliga får du oändliga möjligheter att bygga, skala ut och underhålla din IT-infrastruktur. Samtidigt som du är tryggt förvissad om att din data skyddas, hanteras och lagras i enlighet med de lagkrav och regler som ställs på din verksamhet och inom EU.

En molnlösning för verksamheter som ställer mycket höga krav på IT-infrastruktur och informationssäkerhet. Och alla andra som vill vara på den säkra sidan.

Huvudsakliga fördelar

 • Inbyggd regelefterlevnad

  Din data skyddas, hanteras och lagras i enlighet med de lagkrav och regler som ställs på din verksamhet.

 • Flexibelt och skalbart

  En lösning som är anpassad efter din verksamhets behov. Enkelt att skala upp eller ner.

 • En plattform för din innovation

  En kraftfull plattform för AI, automatisering, beräkningskluster och BI-lösningar.

 • En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.