Applikationsnära tjänster

Att utveckla nya digitala tjänster är idag ofta avgörande för att skapa konkurrenskraft och tillväxt. Med våra infrastrukturnära applikationstjänster ökar utvecklingstakten och innovationsförmågan samtidigt som du får bättre kontroll på releaser och kod.

Digitala tjänster, appar och webbportaler ger nya och ovärderliga möjligheter att möta dina kunder.

Vi hjälper dig att realisera och accelerera utvecklingsarbetet med välbeprövade processer för granskning, testning och release av kod i kombination med certifierade utvecklingsmiljöer som ger oöverträffad flexibilitet, kvalitet och säkerhet.

Med väldefinierade tjänster och metoder hjälper vi dig att hantera DevOps, DevSecOps, Buildpipe och container-baserade applikationsleveranser. Vi arbetar med alla stora programmeringsspråk och ramverk: C#, Java, Go, TypeScript med flera och har stor kompetens inom CI/CD, informationssäkerhet och de möjligheter som hybridlösningar med privata och publika molnlösningar ger.

Tillsammans med dig designar, utvecklar och driftsätter vi en skräddarsydd lösning som gör att din verksamhet får ut mesta möjliga nytta och värde av digitaliseringen.

Huvudsakliga fördelar

 • Kontinuitet och tillgänglighet

  Säkerställer att dina verksamhetskritiska system levererar och utvecklas på ett förutsägbart sätt. 

 • Tryggt

  Välbeprövade samverkansmodeller med formaliserad struktur för möten, diskussionsforum, protokoll och rapporter.

 • Säkert och flexibelt

  Moderna utvecklingsprocesser i kombination med ISO-certifierade utvecklingsmiljöer ger oöverträffad flexibilitet, kvalitet och säkerhet.

 • En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Image Alt Text

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.