Iver multi-cloud services

Med Iver multi-cloud services öppnas helt nya möjligheter att driva digital transformation i molnet. Eller molnen kanske vi ska säga, plattformen är en fullt integrerad och sömlös multi-cloud-plattform som knyter ihop publika och privata moln med till exempel Compliant Cloud, vår egna molntjänst med inbyggd regelefterlevnad. På så sätt kan du dra nytta av molnplattformarnas olika styrkor utan att begränsas av tekniska eller regulatoriska krav.

Den viktigaste möjliggöraren för digital transformation är moderna molntjänster. För att realisera och maximera potentialen innebär det ofta att man använder tjänster från olika molnplattformar, vilket ger ökad komplexitet i system och säkerhetslösningar.

Med Iver multi-cloud services får du möjlighet att utnyttja de olika styrkorna från globala molnplattformar som Microsoft Azure Google Cloud och Amazon AWS, och kombinera dessa med hela eller delar av Ivers molntjänst med inbyggd regelefterlevnad.

Iver multi-cloud services hanterar också traditionell infrastruktur och systemdrift vilket gör plattformen till en utmärkt startpunkt för dig som vill påbörja din molntransformation. Gör molnresan i den takt som din verksamhet behöver, utan att behöva byta plattform på vägen.

Alla delar i plattformen omfattas av Ivers åtagande med administration, övervakning, support och kundportal. Precis som med andra molntjänster bygger plattformen på en flexibel betalmodell och pay-as-you-go där du får allt samlat på en och samma faktura. Välj inte ett moln – välja alla.

Tillsammans med dig designar vi en skräddarsydd multi-cloudlösning som gör att din verksamhet får ut mesta möjliga nytta och värde av digitaliseringen.

Huvudsakliga fördelar

 • Välj inte ett moln, välj alla

  Med Iver Cloud får du möjlighet att utnyttja de olika styrkorna från globala molnplattformar och kombinera dessa med Ivers molnerbjudande.

 • En plattform att växa med

  Gör molnresan i den takt som din verksamhet behöver, utan att behöva byta plattform på vägen.

 • En plattform för din innovation

  En kraftfull plattform för AI, automatisering, beräkningskluster och BI-lösningar.

 • En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.