Moln och infrastruktur

Ta nästa steg och bli en del av vår avdelning Moln och infrastruktur.

Är du redo för utvecklande kunduppdrag där du får arbeta med den senaste tekniken tillsammans med duktiga kollegor?

Våra medarbetare är vår viktigaste framgångsfaktor. För att fortsätta vår tillväxt och leverera högsta kvalitet till våra kunder är vi beroende av marknadens bästa medarbetare. Hos Iver blir du som medarbetare uppskattad och sedd.

Vi har stor kompetens och erbjuder tjänster inom bland annat:

  • Molntjänster (Iver multi-cloud, public cloud och compliant cloud)
  • Infrastruktur
  • Nätverk
  • Applikationsnära tjänster
  • Cybersäkerhet
  • Modern arbetsplats

Karriärmöjligheter moln & infrastruktur

Avdelning

Roller

Platser

Rensa val

Allt-i-ett-leverantör

Iver är en allt-i-ett-leverantör inom IT där vårt mål är att vara kundernas strategiska partner inom digital transformation. Iver är en hybridleverantör där vi inte väljer en plattform, utan använder den teknik och de moln som passar varje enskild kund bäst. Det innebär att du hos oss har möjligheter att utveckla din kompetens inom flera områden, vare sig du vill gå på djupet eller på bredden. 

Vår kultur

På Iver värdesätter vi ambition och innovation – vi använder den senaste tekniken och är genuint måna om att göra kontinuerliga framsteg både för oss själva och för våra kunder. Vi vill vara en inkluderande arbetsplats och uppmuntrar samarbete, att våga tänka nytt och att dela kunskap med varandra. Vi arbetar för att nå gemensamma mål, stöttar och hjälper varandra och värdesätter varandras kunskaper och färdigheter.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats att trivas på och som anpassar sig till en värld i ständig förändring.

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.

Möt våra medarbetare

Bid Manager
Amanda Sangemark

”En av de saker jag gillar mest med Iver är att vi hela tiden vill framåt, det är en av de faktorer som fick mig att vilja jobba här.”

Project Manager
Dave Simmons

”På Iver arbetar vi i teknikens framkant. Som tekniker eller teknisk projektledare får du möjlighet att lära dig allt om den senaste teknologin.”

Team Manager
Lana Abdulla

"Våra IT-tekniker är verkligen kunniga. Vi har en stark gemenskap och stor arbetsglädje i vårt team. Vi lär oss alltid av varandra."