Möt våra medarbetare

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång

För att fortsätta växa och leverera högsta kvalitet till våra kunder måste vi ha marknadens bästa medarbetare.

Vi brinner för innovation och god laganda och uppmuntrar alla medarbetare att tänka nytt och att dela kunskap med varandra. Tillsammans skapar vi en modern arbetsplats för en föränderlig värld.

Lär känna några av oss nedan!

Iver Sverige

Presale Architect
Henrik Lindström

"Jag tycker om mixen av långsiktiga samarbeten med våra befintliga kunder där vi utvecklar deras miljöer och ser resultat av det vi levererar till dem, och de kortare insatserna med specifika delar som behöver hanteras. "

Architects & SME, Digital Workplace - Team Manager
Mari Ahlenius

"Jag motiveras av att få vara med att förändra och förbättra och av att hitta lösningar på olika utmaningar. Jag har världens bästa kollegor och blir motiverad av att vi lyckas som team tillsammans."

VP Commercial Excellence
Theresia Holm

"Jag trivs bäst när jag får jobba med komplex teknik och vill gärna vara där när vi ska förklara hur de tekniska lösningarna skapar verksamhetsnytta. Det är väldigt roligt att få vara bryggan mellan teknik, människor och verksamhet."

IT-konsult & projektledare
Andreas Remnås

Jag tror på tydlig kommunikation och transparens i projektledarrollen där jag vill stimulera projektmedlemmar att ta större ansvar och gå utanför sin ”comfort zone”. Alla ska känna ansvar och veta att de har möjlighet att påverka!

Tech Lead
Fredrik Warfvinge

"Jag kan också lita på att mina kollegor har kompetens som kompletterar mig och att vi kan erbjuda våra kunder värden som är högre än summan av de separata delarna."

Systemutvecklare
Désirée Nordlund

”Jag vågar säga att problemlösning är min starka sida, och också det som motiverar mig mest.”

Systemutvecklare
Jamil Bariche

”Jag värdesätter det nära samarbetet vi på Iver har med våra kunder. Med vissa kunder är man så pass nära att det känns som att man pratar med en kollega.”

DevOps/Cloud engineer
Oscar Carlsson

”Det bästa med Accelerate at Iver är alla trevliga kollegor och den, i princip, obefintliga hierarkin. Det är väldigt bra stämning och man känner att stort fokus ligger på att skapa en trivsam miljö”.

Integrationsutvecklare
Xander Modig

”Alla projekt är unika och du lär dig alltid något nytt. Mina kollegor har lärt mig att hålla huvudet högt, ha is i magen och att alltid göra mitt absolut bästa för att lösa kundernas problem.”

Iver Norge

Seniorkonsult
Madelein Andersen

Jag gillar att arbeta med kundprojekt där jag integreras ordentligt i kundens dagliga arbete. Då är det lättare att hitta de lösningar som passar kunden bäst och som kan hjälpa dem mest i deras vardag.

Tjänsteansvarig
Aleks Gisvold

"På Accelerate at Iver har vi en kultur där vi är måna om att hjälpa varandra till framgång."

Dynamics 365-konsult
Ove Baardsgaard

"Jag tycker att det är väldigt spännande att få vara med och påverka och fortsätta att bygga företaget."

Support
Freyr Hlynsson

Det som gör min vardag spännande är att man aldrig vet vad som kommer att dyka upp när man svarar på inkommande samtal från kunder. Kommer jag att kunna lösa nästa förfrågan? 

Dataskyddsrådgivare
Johanne Hafnor

"Fördelen med att vara konsult på Accelerate at Iver är att jag har bra kollegor som sparrar mig i jobbet."

Enterprise Agility Coach
Kristoffer Ryeng

"Jag motiveras av att göra verklig skillnad för samhället, utöver min egen yrkesutveckling och att träffa nya människor."

Dataingenjör
Mathias Knudsen Sollie

"Jag motiveras av att lösa de tekniska utmaningar och logiska problem som ofta uppstår när man tar data från en källa och upp genom lagren för använda i rapporter."

Seniorkonsult
Jan-Einar Eriksen

Jag föredrar evolution framför revolution när det gäller förändringar.

Konsult & Azure Platform Specialist
Fredrik Svendsen

"Jag trivs bra i projekt som fokuserar på ny teknologi, där kunden är intresserad och deltar i resan genom att ge bra input."

Team Manager
Lana Abdulla

"Våra IT-tekniker är verkligen kunniga. Vi har en stark gemenskap och stor arbetsglädje i vårt team. Vi lär oss alltid av varandra."

IT-konsult
Hajar Ali

"Ny teknologi, automatiserade tjänster och införandeprojekt tycker jag är väldigt spännande."

Customer Solution Architect
Harald Klingsheim

”När man suttit med en uppgift en längre tid och äntligen lyckas hitta en lösning ger det en gnista som nästintill kan beskrivas som en adrenalinkick!”

Senior Cloud Architect
Inge Wagle

"Det jag tycker är spännande är möjligheten att påverka, både i verksamhetsfrågor och teknologival."

Försäljningschef
Ketil Augustson

”Vi ska utmana oss själva och kunden, både i förhållande till nuvarande lösningar och framtida lösningar.”

Technical Specialist
Kristian Åsnes

"Det som motiverar mig är utmaningar och en känsla av att behärska nya uppgifter. Jag gillar nya saker och nya människor."

Projektledare
Magne Finsveen

Som projektledare är du aldrig bättre än det team som utför uppgifterna i projekten, så "you better keep them motivated". 

Team Manager Public Cloud
Olav Nguyen

"Jag tycker om att hjälpa kunder att omvandla sina applikationer och tjänster till ny och modern teknik baserad på cloud native-tjänster."

Verksamhetschef
Øyvind Grønner

Iver är ett tillväxtföretag och det innebär självklart mycket förändring. Jag personligen mår riktigt bra när jag ser att vi är ett sammansvetsat team som klarar förändringar bra och att medarbetarna tycker att det är spännande.

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.