Möt våra medarbetare

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång

För att fortsätta växa och leverera högsta kvalitet till våra kunder måste vi ha marknadens bästa medarbetare.

Vi brinner för innovation och god laganda och uppmuntrar alla medarbetare att tänka nytt och att dela kunskap med varandra. Tillsammans skapar vi en modern arbetsplats för en föränderlig värld.

Lär känna några av oss nedan!

Systemutvecklare
Jamil Bariche

”Jag värdesätter det nära samarbetet vi på Iver har med våra kunder. Med vissa kunder är man så pass nära att det känns som att man pratar med en kollega.”

Bid Manager
Amanda Sangemark

”En av de saker jag gillar mest med Iver är att vi hela tiden vill framåt, det är en av de faktorer som fick mig att vilja jobba här.”

Team Manager Public Cloud
Olav Nguyen

"Jag tycker om att hjälpa kunder att omvandla sina applikationer och tjänster till ny och modern teknik baserad på cloud native-tjänster."

DevOps/Cloud engineer
Oscar Carlsson

”Det bästa med Accelerate at Iver är alla trevliga kollegor och den, i princip, obefintliga hierarkin. Det är väldigt bra stämning och man känner att stort fokus ligger på att skapa en trivsam miljö”.

Integrationsutvecklare
Xander Modig

”Alla projekt är unika och du lär dig alltid något nytt. Mina kollegor har lärt mig att hålla huvudet högt, ha is i magen och att alltid göra mitt absolut bästa för att lösa kundernas problem.”

Systemutvecklare
Désirée Nordlund

”Jag vågar säga att problemlösning är min starka sida, och också det som motiverar mig mest.”

Team Manager
Lana Abdulla

"Våra IT-tekniker är verkligen kunniga. Vi har en stark gemenskap och stor arbetsglädje i vårt team. Vi lär oss alltid av varandra."

Project Manager
Dave Simmons

”På Iver arbetar vi i teknikens framkant. Som tekniker eller teknisk projektledare får du möjlighet att lära dig allt om den senaste teknologin.”