Jesper Andersson

Gruppchef, Alingsås

När Jesper började sin anställning som first-line tekniker på ett av de bolagen som tillsammans har bildat Iver hade företaget en personalstyrka på 45 personer och fanns beläget på endast ett kontor. Nu, åtta år senare, är Jesper gruppchef för ett kundteam och företaget består av över 900 medarbetare och finns på många orter i flera länder.

För ett par år sedan startades ett nytt kundteam där jag antog utmaningen att bli gruppchef, en roll som jag trivs väldigt bra i. Visst är det en utmaning att ha ansvar för kundteamets personal, leverans och ekonomi, men jag stöttas verkligen av en hjälpsam organisation. Jag upplever samma hjälpsamhet och stöttning idag, trots att vi är så mycket större än för åtta år sedan. Här finns en prestigelöshet och alla hjälper verkligen varandra.

Gruppchefens arbetsuppgifter är varierande. Jesper har ansvar att leda och fördela gruppens resurser samtidigt som han på daglig basis agerar IT-rådgivare åt kundteamets kunder.

– Hur en vanlig dag ser ut för mig vet man aldrig. Det är därför jag trivs så bra! Jag har aldrig kollat på klockan och tänkt att den går långsamt eftersom jag tycker det är så roligt. Det är väldigt kul att vara en del i att ta fram rätt, skräddarsydda lösningar åt våra kunder. Jag och mitt team är med i processen från start till pågående leverans. Vi har ett riktigt bra team och jag lägger mycket fokus på att se till att mina medarbetare mår bra och att vi har roligt tillsammans. Trots att vi snart är 850 fler medarbetare än när jag började, är vi en lika hjälpsam och stöttande arbetsplats nu som då.

– Det finns en speciell kultur på Iver som verkligen främjar såväl personlig som professionell utveckling och vi söker hela tiden efter nya arbetskamrater som vill vara med och utveckla vår verksamhet och våra kunder. På Iver blir du aldrig en obetydlig kugge utan här är du en betydelsefull del av teamet från dag ett.

Jobba hos oss

Hos Iver behövs allt från IT-tekniker till projektledare. Vi tror på kraften i nära samarbeten och håller alltid på utkik efter nya teammedlemmar.

Lediga tjänster

Möt några i våra team

00/00
 • ”Jag sökte mig till Iver för att jag ville jobba i ett bolag som är kundfokuserat på riktigt. ”
  Läs mer Pernilla Henriksson, Key account manager
 • ”Vi kan sitta i ett rum med tio personer där ingen har något gemensamt privat men där vi ändå känner stark gemenskap tack vare vårt gemensamma teknikintresse.”
  Läs mer Zandra Fahlström, Tech operator
 • ”Iver som arbetsplats är grymt bra!”
  Läs mer Markus Berg, Servicedesk manager
 • ”Trots att vi snart är 850 fler medarbetare än när jag började, är vi en lika hjälpsam och stöttande arbetsplats nu som då.”
  Läs mer Jesper Andersson, Gruppchef

Se några av våra uppdrag

Våra uppdrag