Bli en del av Iver

Upptäck nya karriärmöjligheter.

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.

Vårt medarbetarlöfte

Vi ger samma löfte till varandra som vi ger till våra kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Tillsammans skapar vi meningsfull förändring och tillväxt hos våra kunder. 

 

Läs mer

My journey och My voice

Iver strävar efter att alltid vara i rörelse och att utvecklas – på väg framåt, i rätt riktning. Det gäller även våra medarbetare. "My Journey" – är en kontinuerlig process som innebär att det finns en plan för varje medarbetare inom Iver, både vad gäller professionell och personlig utveckling.

Hos Iver är alla röster viktiga! Genom kvartalsvisa medarbetarundersökningar, ”My voice”, har alla möjlighet att dela sina tankar och synpunkter.

 

Läs mer

Möt några i våra team

Att ständigt utvecklas är det som motiverar mig mest. På Iver känner jag att jag utvecklas varje dag och det är inte bara arbetet jag blir bättre på utan jag känner även att jag ständigt utvecklas som person. Utöver mitt eget driv så möjliggörs det av att jag har ett team runt mig som stöttar och hjälper mig.

Jamil

Det bästa med Accelerate at Iver är alla trevliga kollegor och den, i princip, obefintliga hierarkin. Det är en väldigt lättsam stämning på kontoret och man känner att ett stort fokus ligger på att skapa en miljö som är trivsam att arbeta i.

Oscar

Jag har en flexibel vardag och kan kombinera arbete från kontoret de dagar jag och mitt team kommit överens om att ses, med jobb från hemmakontoret de dagar jag vill arbeta mer fokuserat på egen hand.

Désirée

På Iver arbetar vi i framkanten inom teknik. Som tekniker eller teknisk projektledare får du möjlighet att lära dig allt om den senaste tekniken. Vi har män och kvinnor som verkligen skapar magi.

Dave