Bli en del av Iver

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Att attrahera, utveckla och engagera våra medarbetare är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet. Vi arbetar målmedvetet med att skapa en arbetsmiljö som bidrar till ökat engagemang och där du som medarbetare kan vara med och påverka det dagliga arbetet.

Vi brinner för innovation och god laganda och uppmuntrar alla medarbetare att våga tänka nytt och att dela kunskap med varandra. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, öppenhet och att vi gör det tillsammans – både med kollegor och våra kunder. Vill du vara med på vår tillväxtresa och få chansen att jobba med moderna IT-lösningar och utvecklande uppdrag tillsammans med trevliga och ambitiösa kollegor? Hör av dig! 

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.

Vårt medarbetarlöfte

Vi ger samma löfte till varandra som vi ger till våra kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Tillsammans skapar vi meningsfull förändring och tillväxt hos våra kunder. 

 

Läs mer

My journey och My voice

Iver strävar efter att alltid vara i rörelse och att utvecklas – på väg framåt, i rätt riktning. Det gäller även våra medarbetare. "My Journey" – är en kontinuerlig process som innebär att det finns en plan för varje medarbetare inom Iver, både vad gäller professionell och personlig utveckling.

Hos Iver är alla röster viktiga! Genom kvartalsvisa medarbetarundersökningar, ”My voice”, har alla möjlighet att dela sina tankar och synpunkter.

 

Läs mer

Möt några i våra team

Det är spännande att arbeta inom IT och att vara i epicentrum för digitaliseringen av företag och samhället som helhet. En av de saker jag gillar mest med Iver är att de blickar framåt, det är en av de faktorer som fick mig att vilja jobba här

Amanda

På Iver arbetar vi i framkanten inom teknik. Som tekniker eller teknisk projektledare får du möjlighet att lära dig allt om den senaste tekniken. Vi har män och kvinnor som verkligen skapar magi.

Dave

Våra IT -tekniker är verkligen kunniga. Vi har en stark gemenskapskänsla och arbetsglädje i vårt team. Vi lär oss alltid av varandra vilket betyder att vi växer som individer tillsammans.

Lana