Jobba hos oss

Är du vår nya kollega? Vi växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation. För att nå våra mål och kunna leverera service och lösningar i världsklass behöver vi de bästa medarbetarna. 

Beside you

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete. Det betyder att vi arbetar mot gemensamma mål och att vi alltid stöttar och hjälper varandra. Vi uppskattar varandras kunskaper och talanger och ser våra olikheter som styrkor.

Behind you

Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling. Vi finns här för att inspirera dig till att nå dina yrkesmässiga mål och skapar utrymme att utforska de möjligheter som ger dig den karriär du drömmer om. Vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Before you

När du är med på den resa vi gör inom Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag. Då innebär att vi som individer delar ambitionen att växa och att vi ibland behöver utmana oss själva för att nå nya höjder. Det kanske inte alltid är enkelt eller bekvämt, men vi är övertygade om att det är så vi utvecklas.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.

Möt några i vårt team

Det är spännande att arbeta inom IT och att vara i epicentrum för digitaliseringen av företag och samhället som helhet. En av de saker jag gillar mest med Iver är att de blickar framåt, det är en av de faktorer som fick mig att vilja jobba här

Amanda

På Iver arbetar vi i framkanten inom teknik. Som tekniker eller teknisk projektledare får du möjlighet att lära dig allt om den senaste tekniken. Vi har män och kvinnor som verkligen skapar magi.

Dave

Våra IT -tekniker är verkligen kunniga. Vi har en stark gemenskapskänsla och arbetsglädje i vårt team. Vi lär oss alltid av varandra vilket betyder att vi växer som individer tillsammans.

Lana