IT Gården

IT Gården är Iver

IT Gården är nu en del av Iver! En stor grej för oss på Iver men kanske inte för dig som är gammal IT Gården-kund. Du kan förvänta dig att vi levererar IT-driftlösningar i absolut teknisk framkant, personligt engagemang och stor förståelse för din verksamhet och dina behov. Precis som tidigare alltså, men med större styrka och möjligheter i ryggen. Välkommen till Iver! 

Under en övergångsperiod kommer IT Gårdens befintliga supportgränssnitt och verktyg användas. Nedan hittar du länkar till det du behöver.

Viktiga länkar

Växel

Teknisk support och helpdesk

Försäljning och kundservice

Vad våra kunder säger

"Det som möjliggjort vår gemensamma framgång är vårt partnerskap. Vi ser inte Iver som en leverantör utan som en partner och del av vår IT-verksamhet."

Marcus Paulsson, IT-chef på Blomsterlandet

"Iver är väldigt lyhörda, kundnära och har en stark vilja att ge oss de lösningar som vi behöver för att vår verksamhet ska utvecklas."

Michael Quist, CIO på BRA

"Vi värdesätter att Iver förser oss med en stabil, säker och flexibel miljö som uppfyller våra krav över tid."

Niclas Ölander, IT-chef på SERNEKE

"Det är värdefullt att vi har ett serviceteam dedikerat till oss, våra användare ringer direkt till teamet som har full koll på oss som kund."

Anders Björklund, Infrastructure Operation Manager på Swegon

"Vi är mycket nöjda med servicedesk och upplever att Iver är just så proaktiva som vi hoppades. De lyssnar på oss och hjälper oss till nya tjänster när vi får behov."

Åsa Olsson, IT-chef på FAR

"Vi uppskattar verkligen den bra, öppna och proaktiva dialogen vi har med våra kontaktpersoner."

Magnus Sundberg, CIO på Pema