Security Operations Center (SOC)

Med tjänsten Security Operations Center (SOC) får du ett proaktivt skydd som redan på ett tidigt stadium identifierar och hanterar attacker mot din IT-miljö. Vår SOC-tjänst bygger på såväl maskininlärning som integrerad omvärldsbevakning. 

Med den digitala transformationen följer också en ny hotbild med ökad risk för attacker. Vi erbjuder kontinuerlig och proaktiv övervakning av dina affärskritiska system och digitala tillgångar. Med vår SOC-tjänst får du möjlighet att ligga steget före och snabbt vidta rätt åtgärd vid eventuella hot.

Vi övervakar din IT-miljö dygnet runt, året om. Våra säkerhetsexperter och automatiserade system för övervakning och analys hanterar i realtid säkerhetsöverträdelser, hot och onormala aktiviteter i hela din IT-infrastruktur – från varje enskild dator till nätverket och affärskritiska system. Med ledande SIEM- och incidenthanteringsverktyg får du oöverträffad överblick och kontroll på allt som händer i din IT-infrastruktur.

Våra kunddedikerade team och säkerhetsexperter har stor erfarenhet av att designa och driftsätta säkerhetslösningar som är anpassade efter din verksamhets krav på proaktivitet, tillgänglighet och säkerhet.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Huvudsakliga fördelar

 • done

  Överblick och kontroll

  Ledande SIEM- och EDR-system i kombination med väletablerade processer och rutiner ger oöverträffad överblick och kontroll på allt som händer i din IT-miljö.

 • done

  Tillgänglighet och säkerhet

  Aktiv bemanning 24/7/365 och realtidsanalys av säkerhetsöverträdelser, hot och onormala aktiviteter i hela din IT-infrastruktur.

 • done

  En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon.

Tjänster

 • SOC

  Dygnet-runt-bemannad säkerhetsavdelning med experter som ständigt övervakar, identifierar, analyserar och avhjälper säkerhetshot i din IT-miljö.

 • EDR

  Säkerhetstjänst med inbyggd beteendeanalys och förmåga att hitta avvikande mönster och aktiviteter i hela din IT-miljö.

Hör av dig så berättar vi mer om vårt erbjudande inom Security Operations Center (SOC).

Ange namn
Skicka

Läs här om hur Iver hanterar personuppgifter.

En pålitlig partner

noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 9001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 14001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 20000-1:2018 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 27001:2013 certifierad