Integrationstjänster

Digitaliseringen ger oss stora möjligheter, men den snabba digitaliseringstakten riskerar också att skapa en IT-miljö med system som inte kommunicerar och levererar optimalt. Vi erbjuder smarta systemintegrationstjänster som gör att din verksamhet får ut mesta möjliga nytta och värde av digitaliseringen, idag och imorgon.

Vi har stor erfarenhet av att driva stora systemintegrationsprojekt, ofta med målet att bygga bort manuella steg och skapa effektivare informationsflöden. När dina system kan kommunicera och utbyta information får du helt nya möjligheter att skapa digitala konkurrensfördelar och innovation.

En central del i lösningen är EAI (Enterprise Application Integration), en plattform som hanterar alla informationsflöden och konverterar data så att dina system kan utbyta information. Lösningen hanterar alla typer av system, gamla som nya, oavsett om de driftas i traditionella serverlösningar eller i molnet.

Våra experter hjälper dig genom hela resan – från analys och utvärdering av behov till lösningsdesign, driftsättning och förvaltning.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Huvudsakliga fördelar

 • done

  Tillväxt och innovation

  Dra nytta av digitaliseringens möjligheter med AI, automatisering BI och allt annat du behöver för att skapa innovation.

 • done

  Kostnadseffektivt

  Minskad manuell hantering ger minskade kostnader och färre felkällor. 

 • done

  En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Hör av dig så berättar vi mer om vårt erbjudande inom Integrationstjänster.

Ange namn
Skicka

Läs här om hur Iver hanterar personuppgifter.

En pålitlig partner

noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 9001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 14001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 20000-1:2018 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 27001:2013 certifierad