Nya affärsmöjligheter och konkurrens- fördelar med digital innovation

Iver Insights: 20 oktober 09.00 – 11.30

Här följer du eventet.

 

Ställ gärna frågor till våra talare!

Vill du ställa en fråga till oss på Iver eller någon av våra talare kan du göra det genom att klicka på länken nedan eller scanna QR-koden. Vi försöker besvara så många frågor som möjligt under eventet men uppge gärna ditt namn så återkopplar vi till dig med ett svar senare. Du når oss också på marknad@iver.se

Ställ din fråga här

Agenda

09:00

09:05

09:50

10:00

10:30

11:00

11:30

Intro och välkomna

David Ståhlberg, Digital strateg, föreläsare och författare 

Paus

Fredrik Hoem Grelland, Innovationsrådgivare inom Iver Group

Otto Dyberg, CIO Envirotainer

Paneldebatt

Slut

 

Talare

Rådgivare, föreläsare och författare
David Ståhlberg

Vad innebär digital transformation för just din verksamhet? David Ståhlberg bjuder på nya perspektiv på digitalisering, pratar om innovation som konkurrensfördel och ger kunskap om nya möjligheter att skapa värde i en värld som kantas av en accelererande förändringstakt.

Innovationsrådgivare inom Iver Group
Fredrik Hoem Grelland

Vad betyder "Tänk stort - börja smått" i praktiken när det kommer till digital innovation? Fredrik berättar om hur du genom att börja litet kan lyckas med de stora innovationsprojekten som kan förändra marknader, affärsmodeller och generera data som i realtid ger ovärderliga insikter och kraft till din affär.

CIO, Envirotainer
Otto Dyberg

Otto delar sin syn på framgångsfaktorer för lyckad digital innovation, samt hur Envirotainer utvecklar sin verksamhet, sina tjänster och affärsmodeller med hjälp av modern och effektiv digital teknik.