Nya affärsmöjligheter och konkurrens- fördelar med digital innovation

Iver Insights: 20 oktober 09.00 – 11.30

Stäng gapet mellan aspiration och implementation

Vi lever i en värld som definieras av teknisk innovation och det finns idag obegränsade möjligheter att skapa värde med rätt teknik. 

Utvecklingen kring everything as a service och alltings förflyttning till molnet har nu sedan länge varit på de flesta företags agenda. Men när molnresan väl är gjord – hur utnyttjar man på bästa sätt de möjligheter teknologin ger? Och vilka effekter ser företag som dragit maximal nytta av den här teknologin redan idag?

Under rubriken Iver Insights bjuder vi återkommande in till ett forum för digitala insikter. Denna gång får du möjlighet att ta del av spännande case om innovationsresor och höra experter diskutera möjligheterna med digital innovation.   

Tid, plats och anmälan

Datum och tid
20 oktober, 09.00 – 11.30 

Om eventet
Digitalt event, streamningslänk mailas ut till alla deltagare

Anmälan
Anmäl dig via länken nedan

Image Alt Text

Anmäl dig här

Anmäl dig till livesändningen av Iver Insights den 20 oktober och ta del av success stories och inspiration kring temat Digital innovation.

Talare

Rådgivare, föreläsare och författare
David Ståhlberg

Vad innebär digital transformation för just din verksamhet? David Ståhlberg bjuder på nya perspektiv på digitalisering, pratar om innovation som konkurrensfördel och ger kunskap om nya möjligheter att skapa värde i en värld som kantas av en accelererande förändringstakt.

Innovationsrådgivare inom Iver Group
Fredrik Hoem Grelland

Vad betyder "Tänk stort - börja smått" i praktiken när det kommer till digital innovation? Fredrik berättar om hur du genom att börja litet kan lyckas med de stora innovationsprojekten som kan förändra marknader, affärsmodeller och generera data som i realtid ger ovärderliga insikter och kraft till din affär.

CIO, Envirotainer
Otto Dyberg

Otto delar sin syn på framgångsfaktorer för lyckad digital innovation, samt hur Envirotainer utvecklar sin verksamhet, sina tjänster och affärsmodeller med hjälp av modern och effektiv digital teknik.