Möt Xander!

Xander Modig, integrationsutvecklare

play_arrow

Xander Modig jobbar med systemintegration och tillhörande mjukvaruutveckling på Accelerate at Iver. I sin roll jobbar han som konsult mot kund och arbetar bland annat med integrationer kopplat till BizTalk hos Finansinspektionen.

Under en vanlig arbetsdag varierar Xander möten med nyutveckling av integrationslösningar. Motivation hittar han när allt hårt arbete mynnar ut i ett system eller en integration som slutanvändarna uppskattar.

– Alla projekt är unika och du lär dig alltid något nytt i olika sammanhang. Mina kollegor har fostrat mig sedan jag var ny på jobbet, till att hålla huvudet högt, ha is i magen och alltid göra mitt absolut bästa för att lösa kundernas problem.

Med en bakgrund som dataingenjör från Lunds Tekniska Högskola har han en bred kompetens och han menar själv att en styrka är att han lärt sig vara flexibel med olika tekniker för att hitta den bästa lösningen.

– Oavsett om det är Azure eller BizTalk jag för tillfället arbetar med så är det lika intressant för mig.

Xander började, precis som många andra nyutexaminerade ingenjörer, med systemutveckling. Det var allt från Java till C#. På ett arbete blev han lovad ett systemutvecklingsjobb som i praktiken visade sig vara något helt annat. På den vägen kom han i kontakt med systemintegration för första gången.

 För Xander är det viktigaste på arbetsplatsen och inom teamet att det råder en god stämning, kämparglöd, hjälpsamhet och kompetens.

Det bästa med att vara konsult är utan tvekan alla fantastiska människor man stöter på. Alla har sin historia och sitt sätt att arbeta på. Den dynamiken fascinerar mig oerhört. Jag lär mig lika mycket teknik som sociala färdigheter för varje projekt som jag blir involverad i!

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.