Applikationsutveckling

Vårt erbjudande inom applikationsutveckling utgår från moderna tjänster inom DevOps, DevSecOps och buildpipes med säkra processer för granskning, testning och release av kod. Vi hjälper dig att förverkliga din vision – från analys och design till utveckling, driftsättning och förvaltning.

Utifrån dina önskemål och behov utvecklar vi applikationer som ger din verksamhet digitala konkurrensfördelar och möjlighet att skapa innovation. Våra utvecklare arbetar bara med de senaste verktygen och har alltid förvaltning och framtida utveckling i åtanke under projektet. Välbeprövade processer för granskning, testning och release av kod i kombination med certifierade utvecklingsmiljöer ger oöverträffad flexibilitet, kvalitet och säkerhet.

Erbjudandet omfattar tjänster inom DevOps, DevSecOps, buildpipes och lösningar med micro services i containers utvecklade på .NETCore. Vi arbetar med alla stora programmeringsspråk och ramverk: C#, Java, Go och TypeScript m.fl. och har stor kompetens inom CI/CD, informationssäkerhet och de möjligheter som hybridlösningar med privata och publika molnlösningar ger. 

Tillsammans med dig designar, utvecklar och driftsätter vi skräddarsydda lösningar som gör att din verksamhet får ut mesta möjliga nytta och värde av digitaliseringen. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Huvudsakliga fördelar

 • done

  Tillväxt och innovation

  Dra nytta av digitaliseringens möjligheter med en egen applikation som ger din verksamhet digitala konkurrensfördelar och möjlighet att skapa innovation.

 • done

  Säkert och flexibelt

  Välbeprövade processer i kombination med ISO 27001-certifierade utvecklingsmiljöer ger oöverträffad flexibilitet, kvalitet och säkerhet.

 • done

  En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Tjänster

 • Buildpipe as a Service

  Buildpipes för applikationsutveckling med tjänster för IaC, automatisk säkerhetsgranskning av kod, testning och testledning samt release management.

Hör av dig så berättar vi mer om vårt erbjudande inom Applikationsutveckling.

Ange namn
Skicka

Läs här om hur Iver hanterar personuppgifter.

En pålitlig partner

noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 9001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 14001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 20000-1:2018 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 27001:2013 certifierad