Applikationsmodernisering

Äldre system och applikationer riskerar att hålla tillbaka din verksamhet och bli ett hinder för tillväxt och innovation. Med vårt erbjudande inom applikationsmodernisering ser vi till att dina gamla system får nytt liv och möter din verksamhets behov, idag och imorgon.

Våra experter har stor erfarenhet av behovsdriven applikationsmodernisering, ofta med målet att ta äldre applikationer till en modern, molnbaserad infrastruktur. När din applikation är i molnet kan du dra nytta av digitaliseringens möjligheter med AI, automatisering, BI och allt annat du behöver för att skapa digitala konkurrensfördelar och innovation. Vi hjälper dig genom hela resan – från analys och utvärdering av behov till utveckling, driftsättning och förvaltning.

Vi erbjuder tjänster inom DevOps, DevSecOps, containers, buildpipes och våra utvecklingsteamarbetar med alla stora programmeringsspråk och ramverk: C#, Java, Go och TypeScript m.fl. Vi har stor kompetens inom CI/CD, informationssäkerhet och de möjligheter som hybridlösningar med privata och publika molnlösningar ger.

Med ett kundnära arbetssätt och stor förståelse för din verksamhet moderniserar våra erfarna experter dina gamla system och applikationer så att du kan få ut mesta möjliga nytta och värde av digitaliseringen.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Huvudsakliga fördelar

 • done

  Tillväxt och innovation

  Dra nytta av digitaliseringens möjligheter med AI, automatisering BI och allt annat du behöver för att skapa innovation.

 • done

  Kostnadseffektivt

  Minskade kostnader för drift och underhåll.

 • done

  En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Hör av dig så berättar vi mer om vårt erbjudande inom Applikationsmodernisering.

Ange namn
Skicka

Läs här om hur Iver hanterar personuppgifter.

En pålitlig partner

noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 9001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 14001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 20000-1:2018 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 27001:2013 certifierad