Applikationsförvaltning

Vi erbjuder paketerade lösningar för applikationsförvaltning med avtalsreglerade villkor för drift, underhåll och vidareutveckling av din applikation. Lösningen ger trygg drift och säkerställer att din applikation underhålls, utvecklas och alltid levererar på den nivå som din verksamhet kräver.

Vi säkerställer att dina verksamhetskritiska applikationer och system driftas, underhålls och vidareutvecklas på ett förutsägbart sätt. Tydliga SLA:er säkerställer trygg drift och tillgång till expertkompetens när du behöver den. Vi arbetar enligt väletablerade samverkansmodeller med formaliserad struktur för möten, diskussionsforum, protokoll och rapporter.

All utveckling sker med moderna tjänster för DevOps, DevSecOps och buildpipes med säkra processer för granskning, testning och release av kod. Vi arbetar med alla stora programmeringsspråk och ramverk: C#, Java, Go och TypeScript m.fl.

Med ett kundnära arbetssätt och stor förståelse för din verksamhet tar våra erfarna experter fram en utvecklingsplan för din applikation och säkerställer att den möter din verksamhets behov, idag och imorgon.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Huvudsakliga fördelar

 • done

  Kontinuitet och tillgänglighet

  Säkerställer att dina verksamhetskritiska system levererar och utvecklas på ett förutsägbart sätt. 

 • done

  Tryggt

  Välbeprövade samverkansmodeller med formaliserad struktur för möten, diskussionsforum, protokoll och rapporter.

 • done

  Säkert och flexibelt

  Moderna utvecklingsprocesser i kombination med ISO-certifierade utvecklingsmiljöer ger oöverträffad flexibilitet, kvalitet och säkerhet.

 • done

  En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon. 

Hör av dig så berättar vi mer om vårt erbjudande inom Applikationsförvaltning.

Ange namn
Skicka

Läs här om hur Iver hanterar personuppgifter.

En pålitlig partner

noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 9001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 14001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 20000-1:2018 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 27001:2013 certifierad