TF Bank ny kund till Iver

10 maj 2022 / Pressmeddelande

TF Bank, en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar, har valt Iver som ny helhetsleverantör av IT-tjänster. TF Bank är noterade på Nasdaq Stockholm.

TF Bank, en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar genom en egenutvecklad IT-plattform med hög grad av automatisering, har valt Iver som ny helhetsleverantör av IT-tjänster. Ett femårsavtal är tecknat där Ivers leverans bland annat omfattar IT-drifttjänster, kommunikation, licenshantering och applikationsdrift.

– För oss på TF Bank som driver en modern bankverksamhet är IT-infrastrukturen avgörande. I vår upphandling sökte efter en professionell leverantör som vi kan samverka med på ett modernt sätt. Iver har också en bevisad leveranskapacitet från andra kunder inom bank och försäkring vilket var viktigt för oss, säger Björn Skytt, CIO, på TF Bank.

– Att vi har vunnit TF Banks förtroende som ny helhetsleverantör av IT-tjänster och då också ytterligare en kund inom vår prioriterade vertikal bank och försäkring är förstås väldigt kul. TF Bank är en modern bank med en digital grund och vårt uppdrag är att säkerställa ett nära samarbete där vår leverans möjliggör rätt digitala förutsättningar för TF Banks fortsatta utveckling, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, VP Business Development, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,0 miljarder SEK och har cirka 1 500 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 10 maj 2022, klockan 09.15.