Ny affär inom offentlig sektor för Iver - vinnare i Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster

11 juni 2021 / Pressmeddelande

Iver är vinnare i Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster. Avtalet sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ett år. Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster är ett viktigt steg i kommunens fortsatta digitaliseringsprocess.

Iver är vinnare i Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster. Iver ska bland annat leverera serverkapacitet och drift samt support- och samverkanstjänster. Införandeprojektet har påbörjats och driftsättning sker succesivt.


- Genom vårt avtal med Iver kan vi förbättra tillgängligheten och motsvara de krav som vår verksamhet ställer. Detta är också en viktig del i en stabil och framtidssäker grundläggande infrastruktur, en förutsättning för kommunens pågående transformationsarbete mot att bli ett smartare Värmdö, säger Ulf Herkommer, IT-chef på Värmdö kommun.
 

-Vi är förstås mycket glada över att vi vinner ytterligare kunder och marknadsandelar inom offentlig sektor. Offentlig sektor är en av våra prioriterade vertikaler där vi ska växa kraftigt som partner och leverantör. Under upphandlingen har vi lyckats visa att vi har ett arbetssätt och ett modernt och attraktivt erbjudande som ger Värmdö kommun rätt förutsättningar för sin fortsatta digitaliseringsprocess, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

 

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, regionchef öst, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

 

Om Iver Iver utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster som ger digitala konkurrensfördelar och möjliggör innovation. Vi guidar våra kunder genom ett IT-landskap som ständigt förändras och gör det enkelt att ta del av ny teknik och moderna arbetssätt. Våra kunder finns i alla branscher och vi levererar våra tjänster till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor. Med säte i Stockholm verkar Iver i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion, alltid nära kunden. Iver omsätter drygt 2,5 miljarder SEK och har cirka 1 300 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor i Sverige och Norge. Vi är stora men finns nära våra kunder, både geografisk och i tanken. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 11 juni 2021, klockan 09.00.