Nomor och Iver förlänger samarbete

4 december 2020 / Pressmeddelande

Ett nytt flerårigt avtal ger oss på Iver fortsatt förtroende att leverera IT-drifttjänster till Nomor, ett ledande nordiskt tjänsteföretag inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö.

Nomor, ett ledande nordiskt tjänsteföretag inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö, har tecknat ett nytt mångårigt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Nomor finns representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder och har kunder som försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Sedan 2017 är Nomor även etablerade i Norge. Ivers tjänsteleverans omfattar bland annat serverdrift samt brandväggs- och kommunikationstjänster. Nomor har varit kund till Iver sedan 2012.

– Vårt lyckade samarbete fortsätter och Ivers proaktiva arbete och driftsäkra lösningar låter oss fokusera på att leverera kvalitativa tjänster och att sträva efter att vara Sveriges bästa tjänsteföretag. säger Max Aronsson, IT-chef på Nomor.

– Vi på Iver är förstås väldigt glada och stolta över att vi får förnyat förtroende att leverera våra tjänster till Nomor under ytterligare en avtalsperiod. Vår ambition, utöver att upprätthålla en hög kvalitet i vår leverans av Nomors affärkritiska system, är att finnas nära kunden och därmed ha en bra förståelse för Nomors verksamhet. Jag är tacksam och glad över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer säkerställa att Nomor fortsätter att vara en nöjd kund, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, regionchef öst, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare.

Läs mer på iver.se. Informationen offentliggjordes den 4 december 2020, klockan 08.30.