Iver vinnare i Visit Swedens upphandling av IT-tjänster

22 februari 2022 / Pressmeddelande

Iver är vinnare i Visit Swedens upphandling av IT-tjänster. Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Iver är vinnare av Visit Swedens upphandling av IT-tjänster. Inom ramen för avtalet ska Iver ta ett helhetsansvar för att leverera serverdrift och säkerhetstjänster samt bland annat klienter, support, nätverk och servicedesktjänster. Visit Sweden är ett helstatligt aktiebolag med uppdraget att image-marknadsföra Sverige som turistdestination mot både internationella och svenska målgrupper. Visit Sweden samarbetar med Sveriges regioner, städer och destinationer för att inspirera internationell press och influencers att ständigt skriva om och uppmärksamma Sverige som turistdestination.

– Med Iver som partner kan vi få stöd i vårt digitaliseringsarbete och hjälp att driva utvecklingen framåt. Tillsammans kan vi möjliggöra effektiva och säkra tjänster för våra medarbetare och skapa mervärde för Sveriges besöksnäring. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Iver i vår fortsatta digitaliseringsresa, säger Jim Paronen, IT Manager, Visit Sweden.

– Det känns fantastiskt bra att kunna välkomna Visit Sweden som ny kund och att vi fortsätter att vinna upphandlingar inom offentlig sektor, en av våra prioriterade vertikaler. Genom leverans av moderna IT-tjänster ska vi, i nära samverkan med Visit Sweden, skapa rätt förutsättning för att öka säkerheten, tillgängligheten och produktiviteten och skapa så stort verksamhetsvärde som möjligt, säger Magnus Furmarker, VP Business development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, VP Business development, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se

Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Jim Hofverberg, koncernkommunikationschef Visit Sweden, telefon: +46 70 644 64 12, e-post: jim.hofverberg@visitsweden.com

Om Iver Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 2,8 miljarder SEK och har cirka 1 500 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se. Informationen offentliggjordes den 22 februari 2022, klockan 09.00.