Iver vinnare i Västtrafiks upphandling

7 maj 2020 / Pressmeddelande

Iver är vinnare i Västtrafiks upphandling av IT-service- och helpdesktjänster. Avtalet sträcker sig över fyra år.

Iver är vinnare i Västtrafiks upphandling av IT-service- och helpdesktjänster. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige och varje dag väljer 440 000 kunder att resa med Västtrafiks bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Ivers tjänsteleverans till Västtrafik startar i oktober 2020.

- Offentlig sektor är ett prioriterat tillväxtområde för oss och därför känns det förstås bra att vi vinner ytterligare en upphandling och att Västtrafik nu blir en ny kund oss. Nu ska vi fokusera på att skapa rätt förutsättningar för ett nära och effektivt samarbete med Västtrafik och genom vår leverans öka kundens produktivitet och effektivitet, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,1 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 7 maj 2020, klockan 13.30.