Iver utses till karriärföretag för fjärde året i rad

22 november 2023 / Pressmeddelande

Karriärföretagen har utsett Iver till Karriärföretag 2024 med motiveringen att Iver är ett företag i framkant vad gäller teknik och digitalisering – och med starkt fokus på teknisk innovation och kompetensutveckling. Iver tilldelas utmärkelsen för fjärde året i rad.

Karriärföretagen presenterar årligen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i syfte att guida nyexaminerade studenter och young professionals till arbetsplatser med unika karriär-och utvecklingsmöjligheter. För att bli utsedd till Karriärföretag behöver bolag uppnå ett antal grundkriterier och granskas därefter av en expertpanel bestående av specialister inom HR, karriärrådgivning och kommunikation. Expertpanelen betygsätter arbetsgivarna och de som erhåller högst poäng går vidare till nästa steg. Slutligen utser en jury de främsta arbetsgivarna till kommande års Karriärföretag.

Iver utses till Karriärföretag 2024 med motiveringen:

Iver är ett framstående företag som erbjuder en exceptionell arbetsmiljö för sina medarbetare. Med starkt fokus på teknisk innovation och kompetensutveckling ger Iver sina anställda möjlighet att trivas och växa i sina karriärer. Den inkluderande företagskulturen främjar teamwork och samarbete, vilket skapar en inspirerande arbetsplats för dem som vill vara en del av en organisation som är i framkant när det gäller teknik och digitalisering. Om du söker en arbetsgivare som främjar din personliga och professionella utveckling, är Iver definitivt rätt val för dig.”

Maria Lagerstam, Head of People and Culture på Iver om utnämningen:

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi arbetar därför ständigt med frågan om vad det är som gör att medarbetare vill börja, stanna och utvecklas hos oss. Att vi tilldelats utmärkelsen Karriärföretag 2024 ger oss energi i vårt fortsatta arbete med att göra Iver till en av branschens bästa arbetsplatser.”

För mer information, kontakta:
Maria Lagerstam, SVP and Head of People and Culture, Iver, +46 70 243 86 80, maria.lagerstam@iver.se

Jakob Tapper, information, Iver, +46 739 81 63 33, jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,2 miljarder SEK och har cirka 1 700 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes 22 november 2023, klockan 09.00.