Fitness24Seven förlänger avtalet med Iver

25 september 2020 / Pressmeddelande

Fitness24Seven, Sveriges snabbast växande gymkedja, har förlängt avtalet med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Det nya avtalet är en förlängning under ett år och beräknas vara värt cirka 9 mkr.

Fitness24Seven, Sveriges snabbast växande gymkedja med över 250 gym i fem olika länder, har valt att förlänga avtalet med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Det nya avtalet innebär att Iver bland annat ska leverera serverdrift, kommunikation, backup- och nätverkstjänster samt en internationell SPOC-tjänst till gymkedjan.

- Vi är en organisation med högt tempo och snabb förändringstakt och Iver har alltid varit flexibla och duktiga på att anpassa sina lösningar efter våra behov, säger Sanna Mauritzon, CIO på Fitness24Seven.

- Det känns förstås väldigt bra att vi får förnyat förtroende av Fintness24Seven. Genom ett nära samarbete och vår förståelse för Fitness24Seven´s verksamhet säkerställer vi att de alltid har rätt lösning för sin fortsatta tillväxt. Jag är glad och tacksam över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer att säkerställa att Fitness24Seven även i fortsättningen är en nöjd kund, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Mikael Ryberg, regionchef, Iver, telefon: +46 730 89 43 82, e-post: mikael.ryberg@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 25 september 2020, klockan 08.30.