Colly Company förlänger och utökar avtalet med Iver

25 juni 2020 / Pressmeddelande

Colly Company, som marknadsför tekniskt kvalificerade komponenter och funktionslösningar till industrin i Norden, har förlängt och utökat avtalet med Iver. Det nya avtalet sträcker sig över tre år och beräknas vara värt cirka 6 mkr.

Colly Company, som ägs av Indutrade och är ett samlingsnamn för bolagen Colly Components, Colly Filtreringsteknik, Colly Verkstadsteknik, har förlängt och utökat avtalet med Iver avseende IT-drifttjänster. Ivers ursprungliga leverans av IBMi-drift och konsulttjänster kopplade till M3 har nu utökats till att också omfatta Windows-drift och säkerhetstjänster.
 
- Vi har tidigare haft separata avtal med två bolag som idag är en del av Iver. Under upphandlingen kunde Iver presentera en helhetslösning som passar vår verksamhet och våra behov bra. Genom det nya avtalet får vi en speaking partner istället för flera, säger Gürhan Özay, IT-chef på Colly Company

- Att få förnyat och utökat förtroende från våra befintliga kunder är mycket viktigt för vår tillväxt och det är förstås jättekul att vår leverans till Colly Company utökas. Som Colly Companys IT-partner levererar vi inte bara stabil och säker drift, vi är också rådgivande partner och vägleder dem i de beslut som stödjer bolagets tillväxtresa. Vi ser fram emot att vara helhetsleverantör av IT-tjänster till Colly Company under ytterligare tre år, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.  

För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 25 juni 2020, klockan 08.30.