Story

Den 23 maj 2019 bildade entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park Iver. Vi välkomnar också Alliero, Dataoppdrag, Ismotec och Exeo in i Iver-familjen.

Tillsammans ska vi vinna positionen som den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster. Redan från start var vi cirka 900 medarbetare med kontor i över 20 städer i Sverige och Norge. Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.

När vi nu delar teknik och affärsförståelse blir vi starkare, våra olikheter inom specifika kompetensområden gör oss bättre. Genom nära, personliga, relationer hjälper vi våra kunder att nå sin fulla potential. 

Ivers styrkor:

  • Vår entreprenörsbakgrund. Vi kommer alla från en entreprenörsbakgrund, präglad av snabba beslut och nära vänskapliga relationer med våra kunder. Det gör oss till en personligare, hungrigare och mer kundfokuserad IT-partner.
  • Partnerskap. Det blir alltid bäst när man känner varandra. Därför kommer vi – även nu när vi nu blir större – organisera oss på ett sätt som ger den bästa kundupplevelsen. Bara genom nära relationer kan vi få förståelse för kundens verksamhet och genom våra lösningar hjälpa kunden att nå sin fulla potential
  • Medarbetarskap. På Iver är man inte en obetydlig kugge i ett enormt maskineri, utan en central del av ett team med stort personligt ansvar för att göra verklig skillnad för kunden.
  • Hållbarhet. Vi ska ta vår del av ansvaret och säkerställa att vi bedriver vår verksamhet på ett hållbart sätt. 

Med ödmjukheten kvar från att ha varit mindre, till den styrka som det innebär att vara stor, skiljer sig Iver från branschens övriga aktörer. Vi kommer fortsätta att vara kundnära. Det innebär att vi finns närmare våra kunder, både geografiskt och i tanken.

Iver ger mer. Allt faktiskt. Tack vare vår erfarenhet och våra ansvarstagande medarbetare, hjälper vi våra kunder att fatta rätt beslut för sin verksamhet, nu och i framtiden. Vår företagskultur håller oss på tå och bidrar till vår spetskompetens inom teknik, proaktivitet och partnerskap. Det leder till engagerade medarbetare och trygga och nöjda kunder.

Vi är Iver!

Vill du veta mer om Ivers erbjudande?

Förvänta dig att Iver löser dina utmaningar – vilka de än är.

 

Läs mer