Nya affärsmöjligheter och konkurrens- fördelar med digital innovation

Iver Insights: 20 oktober 09.00 – 11.30

Ökad digitalisering ställer nya krav på säkerhetsarbetet

Den digitala transformationen ger oss obegränsade möjligheter att skapa digitala konkurrensfördelar och innovation. Men med den ökade digitaliseringen följer också en ny hotbild och ökad risk för attacker. 

Under rubriken Iver Insights bjuder vi regelbundet in till ett forum där vi på Iver tillsammans med intressanta talare vill inspirera och dela med oss av digitala insikter och kunskap. Och nu är det dags igen! 

När system och applikationer blir en allt viktigare del i många verksamheters affärsmodeller ökar också de affärsmässiga konsekvenserna av en cyberattack. Denna upplaga av Iver Insights kommer fokusera på den nya hotbilden och hur man kan arbeta proaktivt med cybersäkerhet.

Tid, plats och anmälan

Datum och tid
20. october 2022

Om eventet
Digitalt event, streamningslänk mailas ut till alla deltagare

Anmälan
Anmäl dig via länken nedan

Eventet är kostnadsfritt

Image Alt Text

Anmäl dig här

Anmäl dig till livesändningen av Iver Insights den 31 mars och få inblick i hur den ökad digitalisering ställer nya krav på säkerhetsarbetet.

Talare

Rådgivare, föreläsare och författare
David Ståhlberg

Vad innebär digital transformation för just din verksamhet? David Ståhlberg bjuder på nya perspektiv på digitalisering, pratar om innovation som konkurrensfördel och ger kunskap om nya möjligheter att skapa värde i en värld som kantas av en accelererande förändringstakt.

Innovationsrådgivare inom Iver Group
Fredrik Hoem Grelland

Vad betyder "Tänk stort - börja smått" i praktiken när det kommer till digital innovation? Fredrik berättar om hur du genom att börja litet kan lyckas med de stora innovationsprojekten som kan förändra marknader, affärsmodeller och generera data som i realtid ger ovärderliga insikter och kraft till din affär.

CIO, Envirotainer
Otto Dyberg

Otto delar sin syn på framgångsfaktorer för lyckad digital innovation, samt hur Envirotainer utvecklar sin verksamhet, sina tjänster och affärsmodeller med hjälp av modern och effektiv digital teknik.