Iver Insights

Digitalt event om cybersäkerhet, 31 mars 09.00 – 11.30.

Ökad digitalisering ställer nya krav på säkerhetsarbetet

Den digitala transformationen ger oss obegränsade möjligheter att skapa digitala konkurrensfördelar och innovation. Men med den ökade digitaliseringen följer också en ny hotbild och ökad risk för attacker. 

Under rubriken Iver Insights bjuder vi regelbundet in till ett forum där vi på Iver tillsammans med intressanta talare vill inspirera och dela med oss av digitala insikter och kunskap. Och nu är det dags igen! 

När system och applikationer blir en allt viktigare del i många verksamheters affärsmodeller ökar också de affärsmässiga konsekvenserna av en cyberattack. Denna upplaga av Iver Insights kommer fokusera på den nya hotbilden och hur man kan arbeta proaktivt med cybersäkerhet.

Tid, plats och anmälan

Datum och tid
31 mars, 09.00 – 11.30 

Om eventet
Digitalt event, streamningslänk mailas ut till alla deltagare

Anmälan
Anmäl dig via länken nedan

Eventet är kostnadsfritt

Anmäl dig här

Anmäl dig till livesändningen av Iver Insights den 31 mars och få inblick i hur den ökad digitalisering ställer nya krav på säkerhetsarbetet.

Talare

Head of Security & Compliance, Iver
Jesper Blomé

Ivers Head of Security & Compliance uppdaterar oss på hur hotbilden ser ut, vilka krav den ställer på utvecklingen av säkerhetstjänster och guidar oss i hur du bör prioritera och kan arbeta med säkerhet för att möta de nya hoten.

Security Specialist, Cisco
Chung-wai Lee

Många pratar om Zero Trust men vad betyder det egentligen? I denna session kommer Chung-wai ge klarhet i nolltillitsfilosofin, hur en ren nolltillitsmodell fungerar och hur det stärker ditt säkerhetsarbete.

Senior advisor, Radar
Janko Lind

Digitalisering är idag den viktigaste IT-strategiska prioriteringen för svenska verksamheter. Janko kommer att prata om sårbarheten i innovationsdrivna verksamheter där digitalisering och cybersäkerhet ofta slåss om samma budget.