Iver Breakfast Club med tema Cybersäkerhet!

Upplever din organisation utmaningar kring hur ni ska skydda era digitala tillgångar på en begränsad budget i en allt mer orolig omvärld?

Antalet cyberattacker fortsätter att öka. De blir inte bara fler utan också mer sofistikerade. Dessutom har statssponsrad hackning och cyberspionage ökat sedan kriget i Ukraina startade.

Hur ska svenska företag och myndigheter tänka när det gäller att skydda sina digitala tillgångar i en orolig omvärld, och med en begränsad budget?

Vi vill välkomna dig till Iver Breakfast Club, där vi kommer att beröra områden som skydd och detektionsförmågor, och hur de bör samverka för att optimera säkerhetsinvesteringarna.

Under eventet har vi med oss vår kund, Jonas Tillberg, Head of IT på Nolato Group, som delar med sig av sin verksamhets erfarenheter, insikter och lärdomar från att ha blivit utsatta för en cyberattack. Vilka åtgärder tog Nolato Group till, och hur gick man vidare efter angreppet?

 

Talare

SVP, IVER ICS
Stefan Lager

Stefan Lager är chef för Ivers affärsområde ”Information and Cyber Security” (ICS). ICS har en unik marknadsposition och ett erbjudande och en tjänsteleverans som uppfyller marknadens högsta krav på informations- och cybersäkerhet. Affärsområdet ansvarar idag för flertalet samhällskritiska system i hybrida miljöer med privat och publik infrastruktur samt storskaliga container-, PKI- och SOC-tjänster.

Head of IT, Nolato Group
Jonas Tillberg

Jonas Tillberg är Head of IT på Nolato Group och kommer under Iver Breakfast Club dela med sig av sin berättelse om hur det är att uppleva en cyberattack. Hör honom berätta om sina intryck och upplevelser samt dela med sig av vilka åtgärder Nolato Group vidtog. En cyberattack sätter sina spår – vilka lärdomar gav upplevelsen och hur går man vidare efter ett cyberangrepp?