Varsego förlänger och utökar avtalet med Iver

11 juni 2020 / Pressmeddelande

Varsego, en av Sveriges ledande och mest lokala grossister inom bland annat glass, fast food och dryck, har förlängt och utökat avtalet med Iver. Det nya avtalet sträcker sig över fem år och beräknas vara värt cirka 50 mkr.

Varsego, med lokal förankring på 22 orter i Sverige och med ett brett sortiment av marknadsledande varumärken inom bland annat glass, dryck, konfektyr, proteinprodukter, fast food och mat- och kaffebröd, förlänger och utökar avtalet avseende IT-drifttjänster med Iver. Under de kommande fem åren ska Iver leverera tjänster inom infrastruktur, WAN/LAN-drift, hårdvara, applikationsförvaltning, WiFi, nätverkstjänster samt Office 365. Därutöver ska Iver, i nära samarbete med Varsego, förbättra och förenkla arbetsprocesser för lokala grossister i deras distributionskedja genom utveckling av nya applikationer.

- Iver har som vår samarbetspartner visat på en god förståelse för våra behov och förutsättningar, bland annat genom en lyhördhet för våra krav på effektiviseringar genom ökad digitalisering. Ivers leverans bidrar till utveckling av vår affärsverksamhet och vår fortsatta resa framåt, säger Andreas Kårell, IT-chef på Varsego.

- Att vi vinner Varsegos fortsatta förtroende och tecknar ett nytt avtal som innebär att vi också utökar vår leverans känns väldigt roligt. Just utveckling av nya applikationer kräver ett nära och väl fungerande samarbete mellan Varsego och Iver. Detta förnyade förtroendet ser vi som ett bevis på att vi som leverantör, med alla våra duktiga medarbetare, lever upp till kundens höga krav på oss som strategisk partner. Jag ser verkligen fram emot en ny avtalsperiod där vi får vara med och utveckla Varsego framåt, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, regionchef öst, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 11 juni 2020, klockan 09.00.