Inission förlänger och utökar avtalet med Iver

17 juni 2020 / Pressmeddelande

Inission, en totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter, har förlängt och utökat avtalet med Iver. Avtalsförlängningen sträcker sig över tre år och beräknas vara värd cirka 10 mkr.

Inission har förlängt och utökat avtalet med Iver som leverantör avseende IT-drifttjänster. Ivers leverans innebär ett helhetsåtagande avseende Inissions IT-infrastruktur och omfattar tjänster som serverdrift, klientmanagering, säkerhetstjänster samt telefoni- och kommunikationstjänster. Inission har varit kund till Iver, eller till ett av de ingående bolagen i Iver, sedan 2010 och det är fjärde gången avtalet förlängs.

– IT är inte bara verksamhetskritiskt för vår verksamhet utan också en möjliggörare för effektivisering och verksamhetsutveckling. För oss är det viktigt med en leverantör som inte bara levererar vår IT-drift utan också är aktiv i rollen som rådgivande partner för att utveckla vår IT. Iver motsvarar våra förväntningar och vi ser fram emot tre nya utvecklande år tillsammans, säger Olle Hultenberg, IT-chef på Inission.
  
– För vår fortsatt tillväxt är det mycket viktigt att vi får förnyat och utökat förtroende från våra befintliga kunder och självklart känns det bra att vi nu utökar vår leverans till Inission. Förnyat förtroende från våra kunder, i detta fall från Inission som förlänger avtalet för fjärde gången, är förstås ett kvitto på att vi lever upp till deras höga kvalitetskrav och att våra kompetenta medarbetare gör rätt saker rätt. Vi ser fram emot att vara Inissions helhetsleverantör av IT-tjänster under ytterligare tre år, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

 För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 17 juni 2020, klockan 08.30.