Möt Øyvind Grønner!

Verksamhetschef

play_arrow

Øyvind Grønner arbetar som verksamhetschef i Iver Norge och började på Iver i september 2021. Kolla in videon och se vad Øyvind tycker är roligast med jobbet.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig? 

Här är absolut ingen dag den andra lik. En riktig klyscha, men så är det. Jag leder en relativt stor avdelning med många duktiga konsulter. Mitt jobb är i första hand att stötta medarbetarna i vardagen och se till att vi har resurser där det behövs. Dessutom ska jag vidareutveckla den kompetens som medarbetarna representerar genom att erbjuda individuella utvecklingskurser för alla. 

Vilka arbetsuppgifter gillar du mest? 

Jag tycker allra bäst om när jag får arbeta med att vidareutveckla våra duktiga medarbetare. Vi har turen att ha många ambitiösa medarbetare som ständigt söker utveckling och utmaningar. Mitt jobb är att få så många som möjligt att hamna i en position där de bemästrar det de behöver kunna, samtidigt som de fortsätter utmana sig själva. 

Vad är det som gör att du trivs på Iver? 

Iver är ett tillväxtföretag och det innebär självklart mycket förändring. Jag personligen mår riktigt bra när jag ser att vi är ett sammansvetsat team som klarar förändringar bra och att medarbetarna tycker att det är spännande. Jag trivs bra på Iver eftersom vi är en organisation där det är både möjligt och önskvärt att du som individ bidrar till att sätta riktning och är med och påverkar. 

Vad motiverar dig? 

Jag blir motiverad när vi får bra feedback från våra kunder. Och jag blir alltid glad när jag ser medarbetare som tar steg och utvecklas såväl professionellt som personligt genom sitt arbete på Iver.