Möt Madelein!

Seniorkonsult CRM

play_arrow

Madelein Andersen arbetar som seniorkonsult inom CRM. Hennes arbetsdagar varierar med uppdrag inom strategi, rådgivning, projektledning och teknisk konfiguration av olika CRM-verktyg.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig? 
Den senaste tiden har jag arbetat med ett projekt där jag både ansvarar för projektledning och samtidigt konfigurerar. En typisk dag i det här projektet innefattar att hjälpa användare av CRM-verktyg med frågor, konfigurera och testa, analysera befintliga verktyg, föreslå förbättringar och dokumentera dem. 

Vilka projekt tycker du bäst om? 
Jag gillar att arbeta med kundprojekt där jag integreras ordentligt i kundens dagliga arbete. Då är det lättare att hitta de lösningar som passar kunden bäst och som kan hjälpa dem mest i deras vardag. Jag tycker också om projekt där jag får vara med från början när ett nytt system implementeras. Det har nog att göra med att jag gillar att själv kunna styra, och jag tycker att det är extra roligt att kunna upptäcka alla specialanpassningar som kan göras efter kundens behov 

Vad gör att du trivs på Aztek? 
Jag gillar Aztek för att här är jag fri att arbeta varifrån jag vill och jag kan själv bestämma hur jag vill lägga upp mina dagar (inom rimliga gränser, naturligtvis). Det faktum att Aztek fokuserar på vidareutveckling och hjälper sina medarbetare att lära sig nya saker är viktigt för mig, men också att de ger mig frihet och litar på mig. 

Vad motiverar dig i ditt arbete? 
Det som motiverar mig mest är mina kunder och kollegor. Att kunderna väljer att integrera mig i sitt dagliga arbete innebär att jag lär mig nya saker samtidigt som jag kan göra ett ännu bättre jobb för dem. 
Mina kollegor motiverar mig eftersom vi är bra på att dela med oss av erfarenheter och kunskap. Även om vi kan arbeta individuellt med olika kunder och projekt tycker jag att alla i mitt team är bra på att stötta varandra och ge kunskap och hjälp när det behövs. Jag skulle inte vara där jag är idag om det inte vore för mina fantastiska kollegor på Aztek Solution. 

Kan du berätta lite om din väg hit?   
I grunden har jag en examen i marknadsföring och kommunikation, och min bakgrund är inom detaljhandeln. Som de flesta branscher har detaljhandeln utvecklats så att det har blivit en tätare koppling mellan IT, marknadsföring och försäljning. Jag fick tidigt ansvar för sociala medier, webbplatser och CRM-system. Det var så jag kom in i CRM-världen och det är antagligen därför jag jobbar här idag. 

Vilka ambitioner har du med din egen karriär?  
Jag har jobbat med ett antal olika CRM-verktyg och tycker att särskilt Microsoft Dynamics 365 erbjuder en mycket innehållsrik och inspirerande miljö. Efter att ha arbetat med olika system inom Dynamics CRM skulle jag vilja bli en Microsoft MVP i framtiden. Jag tycker att det är givande att dela med mig av mina erfarenheter till andra, och samtidigt utbilda andra i de fantastiska verktyg Microsoft Dynamics 365 erbjuder för att öka lönsamheten och underlätta det dagliga arbetet. 

Vad gör du på fritiden? 
Som mamma till tre barn i olika åldrar har jag inte mycket tid för mig själv nuförtiden. Så min fritid går åt till att följa med min dotter på handboll och hjälpa mina två pojkar att bli självständiga små människor. När jag har ”vuxentid” umgås jag och min partner med vänner eller planerar utflykter. Jag älskar att vandra i fjällen. Det finns inget bättre än att ta med sig lite god mat och dryck och njuta av den på en bergstopp när vädret är härligt.