Skiftgående CSC Tekniker - sökes till Iver Örebro

Cloud & Infrastructure · Örebro

Vi söker efter en Skiftgående CSC (Customer Service Center) Tekniker som vill bli en del av Iver för att bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? 

Rollen om Skiftgående CSC Tekniker: 

I rollen som Skiftgående CSC Tekniker kommer du vara en viktig del av den tjänst som vi levererar till våra kunder och du kommer att tillhöra vårt centrala TechOps 24/7 team på Iver Sverige. Vi ansvarar för att våra kunder får all den IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Som IT-tekniker är du våra kunders första kontakt och supporten sker via telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Därför behöver du tycka det är roligt att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. I rollen kommer du få jobba med allt inom infrastruktur och drift och på Iver får du i denna roll möjlighet att utvecklas brett inom IT.  

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete.  

Iver - Where technology meets business 
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation. 

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden. 

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.   

Din bakgrund och profil: 

För att lyckas i rollen tror vi att du ett intresse för IT och att du gillar att ge god kundservice. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt annan likvärdig erfarenhet. Det viktiga är att du har en teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att passa i rollen så behöver du trivas med att jobba tillsammans i team såväl som självständigt.  

Vi söker dig som har erfarenhet inom ett eller flera av nedan områden: 

  • Windows Server/Klient 
  • AD och GPO 
  • Office 365 och Exchange 
  • Applikationsdrift 
  • Nätverksteknik 
  • IT-säkerhet 

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är mycket meriterande, men inget krav. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet.   

Placeringsort: 

Placering av tjänsten är på vårt kontor i Örebro.  

Ansökan: 

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen till Iver! 

Avdelning

Cloud & Infrastructure

Roll

IT Technician

Plats

Örebro

Kontakt

Kontakt
Andreas Nilsson