DevOps Engineer - OpenShift

Cloud & Infrastructure · Solna · Hybridarbete

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en DevOps Engineer - OpenShift som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Om Nogui

Noguí hjälper våra kunder att accelerera digitaliseringen och ta del av de möjligheter som teknikskiftet till containers ger. Nogui, en del av Iver, är en ledande leverantör av den senaste tekniken och tjänster inom Containerbaserade lösningar. Noguis IT-miljöer är till stor del automatiserade bland annat inom programmerbar infrastruktur (IaC) och utvecklingsnära tjänster, vilket ger goda möjligheter att förena hög informationssäkerhet och regelefterlevnad med flexibla och snabba leveranser. Tjänster levereras till allt ifrån statliga verksamheter till privata IT-bolag som tillhandahåller tekniska plattformar.  

Din roll som DevOps Engineer?

I rollen som DevOps Engineer - OpenShift kommer du att etablera och vidareutveckla våra driftplattformar on-prem och i molnet. Du kommer att stödja kundprojekt med olika ärenden relaterat till driftplattformen. Utöver systemadministration av infrastruktur med Linux, nätverk, lagring, virtualisering, kubernetes ingår det arbete med DevOps. 
Vi som arbetar på Nogui är ett tight och litet gäng där vi gärna delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Vi arbetar med dom senaste versionerna av kubernetes, openshift, mariadb, redis, mongodb, haproxy och apache. I rollen så finns det goda möjligheter att vidareutveckla sig samt lära sig nya tekniker. 

Vad erbjuder Iver dig?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.  
På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.  
Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund och erfarenhet från infrastruktur i roller som exempelvis arkitekt, utvecklare eller att du har en god erfarenhet av systemadministration. Vi söker dig som är trygg i din egen kunskap och som har erfarenhet samt en vana av att arbeta med stora företag och organisationer som kunder. Som person är du ansvarsfull och jobbar gärna tillsammans med ditt team och våra kunder. Du har en vilja av att fortsätta utvecklas och lära dig nya saker. Utöver ser du positivt på samarbete och är lösningsorienterad. Vidare behöver du vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. För rollen behöver du även ha ett svenskt medborgarskap. 

Du har kunskap inom följande områden: 

  • Kubernetes/Openshift
  • DevOps - CI/CD (DevSecOps)
  • Linux
  • Scriptning
  • GitOps

Placeringsort:

Iver finns på 25 platser i Sverige & Norge. För denna tjänst kommer du att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm. 

Sök till oss! 

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. 
Du är välkommen att kontakta Kennet Jonsson (Kennet.Jonsson@Nogui.org) eller Andreas Nilsson (andreas.nilsson@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Nogui och Iver! 

Avdelning

Cloud & Infrastructure

Roll

DevOps

Plats

Solna

Kontakt

Kontakt
Andreas Nilsson