Business Development Manager - sökes till Iver Information & Cybersäkerhetsavdelning

Cyber Security · Solna

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en Business Development Manager till affärsområdet Information and Cyber Security (ICS).


Rollen som Business Development Manager:

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi våra kunder att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. I rollen som Business Development Manager blir du en del av Ivers affärsområde ICS (Information & cybersäkerhet) med ansvar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster och drift för kunder med särskilda säkerhetskrav. ICS kunder är ofta stora nordiska företag, fintech eller myndigheter med krav på hög nivå av informationssäkerhet. Du kommer ansvara för bearbetning av nya och befintliga kunder med höga krav på informationssäkerhet. Du gör det genom att förvalta, bredda och öka affären samt skapa affärsnytta för kunden. Du drivs av att bygga relationer, vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer. Det gör du genom regelbunden aktiv kontakt och närvaro hos dina kunder. Du blir en del av säljteamet i Stockholm och rapporterar till VP Sales and Business Development, ICS.


Vad erbjuder vi dig?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.
På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.
Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.


Vem är du? 

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har minst 3-5 års framgångsrik erfarenhet av tjänsteförsäljning av IT-drift/outsourcing. Vidare tror vi att du är strukturerad och kommunikativ med ett stort inre driv och har en hög ambitionsnivå samt att du bidrar till stark teamkänsla. Du möter större kunder och nyckelpersoner i ledande befattningar med gott

självförtroende och har förmågan att snabbt bygga förtroende. Du brinner för att göra affärer genom personligt engagemang, innovativa lösningar och kompetens i framkant, med målet att vara en långsiktig, hållbar partner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som säljare och medarbetare för att bidra till arbetsglädje, vår tillväxt och ett bra kundbemötande.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du:

  • Har en konsultativ sälj-approach för att upptäcka och förstå potentiella drivkrafter och tekniska krav
  • Du är lyhörd, handlingskraftig och utåtriktad med hög social kompetens
  • Utvecklar affärsvinnande strategier och taktik
  • Samarbetar och bygger en relation med IT- och affärsledare
  • Påvisbar erfarenhet av att kunna sälja IT-drift till olika branscher, vilket är en viktig framgångsindikator i rollen
  • Drivs av att affärsmässigt utveckla kunderna och skapa långsiktig och hög nivå av kundnöjdhet

För att passa i rollen som Business Development Manager hos Iver har du:

  • Ett upparbetat nätverk inom olika branscher
  • Bevisad förmåga att skapa och formulera övertygande erbjudanden som löser kunders affärs- och teknikproblem
  • Dokumenterad framgång när det gäller försäljning av komplexa IT-lösningar, utveckla bra relationer med beslutsfattare och stänga affärer
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Ivers affärsområde ICS (Information & cybersäkerhet) ansvarar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster och drift för kunder med särskilda säkerhetskrav. Av denna anledning kommer vi i rekryteringsprocessen genomföra bakgrundskontroller.


Placeringsort:

Iver finns på 25 platser i Sverige & Norge. För denna tjänst kommer du att utgå ifrån vårt huvudkontor i Solna, Stockholm. 


Sök till oss!
Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2023-10-30. Du är välkommen att kontakta Niclas Karlsson (niclas.karlsson@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Avdelning

Cyber Security

Roll

Plats

Solna

Kontakt

Kontakt
Poonam Jain