Professional services

Oavsett om ni är arkitekter, jurister, ekonomer eller affärskonsulter ökar vikten av flexibla och skalbara IT-lösningar som stöttar moderna arbetssätt. Med digitalisering och molntjänster öppnas nya möjligheter att optimera affärsprocesser och bygga värde.

Utveckla verksamheten med digital transformation som effektiviserar och öppnar nya möjligheter

Vi har stor erfarenhet av digitaliseringsprojekt för professionella tjänsteföretag. Tillsammans med dig designar våra experter en lösning som ger din verksamhet mesta möjliga nytta och värde.

19%

endast 19% av IT-budgeten inom Professional Services spenderas på digital transformation.

92%

av företagen inom Professional Services använder någon form av molntjänster i sin verksamhet.

69%

av företagen inom Professional Services har pågående eller kommande investeringar inom cybersäkerhet.

Källa: Radar Ecosystem

Vad kan vi göra för dig?

Stäng gapet mellan aspiration och implementation

Vår dedikerade konsultverksamhet med över 300 digitaliserings- och innovationsexperter hjälper dig att maximera effekten av den digitala transformationen – från strategi, molntransformation och cybersäkerhet, hela vägen till användarupplevelse och datadriven innovation.

Framgångsrik digitalisering med molntjänster

Oavsett om din utmaning är effektivisering, insamling av data eller analys av stora datamängder med stöd av AI och machine learning är den viktigaste möjliggöraren molnbaserad infrastruktur. Med rätt kombination av molntjänster öppnas oändlig potential att skapa affärsmöjligheter och värde.

Öka produktiviteten med moderna tjänster för digitalt samarbete

Våra tjänster inom digital arbetsplats stöttar moderna arbetssätt och tillgodoser din verksamhets krav på mobilitet, produktivitet och säkerhet. Med användarupplevelsen i fokus designar vi en komplett digital arbetsplatslösning för din verksamhet.

Verksamhetsanpassat skydd mot externa och interna hot

Digitaliseringen ger oss stora möjligheter, men med ökad digitalisering följer också en ny hotbild med ökad risk för attacker. Våra tjänster inom informations- och cybersäkerhet ger ett verksamhetsanpassat skydd mot både externa och interna hot.

Image Alt Text

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.