Hotell, resor och nöjen

Hotell- rese- och nöjesindustrin utvecklas snabbt och utmanas ständigt av en målgrupp som förväntar sig snabb, effektiv och problemfri service. Samtidigt är affärsmodellerna sårbara med marknadsförutsättningar som kan förändras över en natt. Det ställer höga krav på infrastruktur, skalbarhet och kostnadskontroll.

Checka in i framtiden med automation, robotisering och molnlösningar med skalbara licensmodeller

Oavsett om du mäter din framgång i RevPar, bokade flygstolar eller kundnöjdhet ökar dina möjligheter att nå målen med ett modernt, effektivt och skalbart IT-stöd.

53%

av företagen inom hotell, resor och nöjen har genomfört en förflyttning till molnet och ytterligare 25% av företagen har pågående molnprojekt.

42%

av företagen inom hotell, resor och nöjen investerar i informationsklassificering för säkrare hantering och åtkomst av data.

50%

av företagen inom hotell, resor och nöjen har investerat eller kommer att investera i cybersäkerhet.

Källa: Radar Ecosystem

Vad kan vi göra för dig?

Stäng gapet mellan aspiration och implementation

Vår dedikerade konsultverksamhet med över 300 digitaliserings- och innovationsexperter hjälper dig att maximera effekten av den digitala transformationen – från strategi, molntransformation och cybersäkerhet, hela vägen till användarupplevelse och datadriven innovation.

Öka innovationskraften och kostnadskontrollen med molntjänster

Med molnbaserad IT-infrastruktur får du ökad flexibilitet och skalbarhet samtidigt som du får tillgång till den viktigaste innovationsmotorn som någonsin funnits.

Öka kontrollen med modern hantering av digitala identiteter

Hotell- rese- och nöjesindustrin genererar och hanterar stora mängder data om gäster och kunder. Ivers erbjudande omfattar tjänster för såväl identitets- och åtkomsthantering som säkerhetslösningar med proaktivt skydd.

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.