Handel och logistik

Kunkurrensen inom handel och logistik är stenhård. Kundernas förväntningar på responsiva kundresor, enkla betallösningar och kortare leveranstider ställer höga krav på logistikflöden, infrastruktur och innovationskraft.

Nöjdare kunder och ökad lojalitet när digitalisering, AI och IoT ger ännu bättre kundresor och effektivare logistikflöden

Med moderna molnlösningar och verktyg maximerar du nyttan av digitaliseringen och säkerställer att din data ger insikter som gör att du kan bygga bättre kundresor och effektivare logistikflöden.

40%

av företagen inom handel och logistik har redan infört eller inför just nu molntjänster med stöd för AI.

44%

endast 44% av företagen inom handel och logistik har hållbar hantering av sina digitala arbetsplatser.

65%

av företagen inom handel och logistik har cybersäkerhet som prioriterat investeringsområde 2022.

Källa: Radar Ecosystem

Vad kan vi göra för dig?

Stäng gapet mellan aspiration och implementation

Vår dedikerade konsultverksamhet med över 300 digitaliserings- och innovationsexperter hjälper dig att maximera effekten av den digitala transformationen – från strategi, molntransformation och cybersäkerhet, hela vägen till användarupplevelse och datadriven innovation.

Se till att säkerhetsarbetet håller jämna steg med digitaliseringen

När den digitala transformationen är så genomgripande och snabb som inom handel- och logistiksektorn riskerar säkerhetsarbetet att hamna efter. Nya digitala affärsmodeller generera stora datamängder och kräver verksamhetsanpassade säkerhetslösningar.

Molnteknik som accelererar din digitala transformation

Moderna molntjänster är grunden för framgångsrika digitaliseringsprojekt. Oavsett om din utmaning är en smartare e-handelsplats, insamling av data eller analys av stora datamängder med stöd av AI och machine learning är den viktigaste möjliggöraren molnbaserad infrastruktur.

Image Alt Text

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.