Accelerate at Iver partner

Med SUSE erbjuder vi produkter och tjänster ifrån en av de mest etablerade leverantörerna när det kommer till Linux och molntjänster.

SUSE benämner sig ”världens största leverantör av open-source baserad, mjukvarudefinierad infrastruktur” och erbjuder ett produktutbud som är 100% open source-baserat.

SUSE verkar mot marknaden genom sitt partnernätverk där Accelerate at Iver sedan många år ingår. Accelerate at Iver är Platinum Partner och konsultpartner till SUSE på den svenska marknaden. Det innebär att våra certifierade konsulter kan hjälpa er att realisera innovativa lösningar baserade på SUSE:s hela produktutbud. 


Under 2020 förvärvade SUSE Rancher Labs. Med detta så ingår numera de innovativa och kraftfulla lösningarna Rancher, NeuVector samt Longhorn i SUSE:s produktutbud. Eftersom Accelerate at Iver även innan förvärvet var partner till Rancher Labs så har vi en mycket djup kompetens inom dessa lösningar. 
 

Rancher är en lösning som förenklar och effektiviserar Kubernetes containerhantering. 

Enligt 451 Research kommer minst tre fjärdedelar av stora företag standardisera på Kubernetes som containerplattform redan inom ett par år. De som ännu inte etablerat en containermiljö kommer behöva en certifierad distribution av Kubernetes samt ett effektivt verktyg för att hantera den miljön. 


Rancher är en kraftfull och skalbar plattform baserad på Open Source som hjälper dig få ut maximal verksamhetsnytta av din investering i Kubernetes. Med över 100 miljoner nedladdningar är Rancher™ redan idag den mest spridda plattformen för hantering av Kubernetes. 


Som Platinum Partner har Accelerate at Iver ett komplett tjänsteerbjudande för en lyckad implementation. Vi hjälper er med arkitektur och strategier, införande och kompetensöverföring samt etablering av DevOps och CI/CD-pipelines. 

 

Accelerera och modernisera med Accelerate at Iver och SUSE

Image Alt Text

Vill du veta mer?

Kontakta Jonas Thorsell
+46 760 246686

Image Alt Text

Vill du lära dig mer om SUSE?

Läs mer om SUSEs erbjudande på deras hemsida.