Accelerate at Iver partner

Med Styra, företaget bakom Open Policy Agent (OPA), erbjuder vi lösningar för policies och auktorisering i moderna molninfrastrukturer.

OPA är ett verktyg som löser många av de problem man i en DevOps-roll måste hantera i sitt vardagliga arbete med att säkra upp sin containerinfrastruktur eller hantera auktorisering till sina cloud native-applikationer. 

Moderna containerbaserade cloud native-miljöer är mycket komplexa och med många ingående komponenter är det svårt att hantera auktorisering och policies på ett effektivt och enhetligt sätt. OPA är verktyget som löser de problemen. Med enhetliga policies för applikationer oavsett om de körs i en containerinfrastruktur i en egen datahall eller i molnet erhåller användare av OPA en mycket hög grad av säkerhet, kontroll och spårbarhet. 

 

"I stället för att separat uppdatera auktoriseringskod femtio gånger för alla sina applikationer så gör våra kunder det nu en gång i OPA. Arbetet går snabbare och med högre kvalitet samtidigt som de får en mer robust infrastruktur och säkrare leverans av sina applikationer".

- Erik Björndell, Konsulcthef
 

 

Den öppna källkoden för OPA fick snabbt fart bland de första företagen som satte Kubernetes containerorkestrering och mikrotjänster i produktion. Verktyget, som automatiskt tillämpar riktlinjer skrivna i kod över ett brett spektrum av infrastruktur- och applikationstyper, användes av Netflix redan 2017. Accelerate at Iver har sedan 2019 introducerat OPA hos våra kunder där vi framgångsrikt använt det och kunnat öka värdet i våra leveranser.  

 

Vad är Open Policy Agent?

 

Vill du veta mer om hur OPA och DAS fungerar? 
Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation eller boka en demo. 

Open Policy Agent

  • Interaktion

    OPA integrerar med våra övriga lösningar för molninfrastruktur Rancher och Red Hat OpenShift. Det gör att du som kund kan vara trygg med att vi levererar en genomtänkt, effektiv och stabil lösning för er molnsatsning.

  • Journey to Agile

    OPA passar perfekt in som komponent i Accelerate at Ivers koncept Journey to agile, eftersom det möjliggör och effektiviserar det dagliga arbetet i agila IT-miljöer och därmed underlättar hela resan.

  • DAS

    OPA levereras tillsammans med Styra Declarative Authorization Service (DAS). Styra DAS är det centrala administratörsverktyget som gör att man snabbt kommer igång med att hantera OPA för Kubernetes, microservices och sina anpassade API:er.

Image Alt Text

Vill du veta mer?

Kontakta Jonas Thorsell
+46 760 246686

Image Alt Text

Vill du lära dig mer om Styra?

Läs mer om Styras erbjudande på deras hemsida.