Accelerate at Iver partner

Med RedHat levererar vi Open Source-lösningar samt hybrid- och multimolnlösningar.

Red Hat är den ledande leverantören av open source-mjukvara. Accelerate at Iver är Red Hat Advanced Business Partner. Med fokus på molnlösningar arbetar vi huvudsakligen med Red Hat OpenShift™ och kringliggande erbjudanden från Red Hat inom automatisering, virtualisering, operativsystem och datalagring. Detta innebär att vi kan hjälpa er med att etablera och förvalta era privata och publika molnlösningar.

 

Genom vårt partnerskap är Accelerate at Iver också återförsäljare av Red Hats breda utbud av prenumerationer. Vi är redo att svara på era frågor kring dessa och hjälpa er att optimera era paketeringar.

 

Som Red Hat Partner har vi ett brett erbjudande av tjänster för våra kunder. Våra certifierade tekniker har lång erfarenhet av att arbeta med Red Hats lösningar och vi hjälper er att bygga, modifiera och underhålla er containerbaserade molnplattform.

 

Med Red Hats breda plattform för molninfrastruktur kan vi leverera en komplett lösning till våra kunder. Från automatiserad OpenStack-infrastruktur via containerplattformen OpenShift till verktyg för utveckling av Cloud Native-applikationer har Red Hat ett heltäckande utbud. Våra arkitekter och certifierade teknikspecialister hjälper er att både formulera och realisera era ambitioner hela vägen till en agil IT-miljö.

 

Vad är RedHat?

Några av RedHats produkter

  • Openshift

    Nyttja fördelen av containrar och Kubernetes i en plattform som ger er det bästa av Red Hat och open source-innovation

  • Ansible Automation Platform

    En heltäckande automationsplattform där ni enkelt kan konfigurera system, distribuera programvara och orkestrera avancerade arbetsflöden.

  • Virtualization

    Virtualisera dina resurser, processer och applikationer för en molnbaserad och containeriserad framtid.

Vill du veta mer?

Kontakta Jonas Thorsell
+46 760 246686

Vill du lära dig mer om RedHat?

Läs mer om RedHats erbjudande på deras hemsida.