Accelerate at Iver partner

Vi håller ordning på dina GitLab-licenser och du kan köpa dem direkt hos oss. Med GitLab erbjuder vi lösningar för en kombinerad DevOps plattform för att utveckla, säkra och driva din IT.

GitLab har kombinerat möjligheten att utveckla, säkra och driva din applikationsleverans genom en enda applikation. GitLabs produkter används både on premise och i molnet samt kombinerar kraftfull och säker automatisering med skalbarhet. 


Organisationer spenderar mycket tid och resurser på att underhålla kedjor av integrationer mellan verktyg för att hålla ihop sin CI/CD pipeline. Man skapar silos av verktygsspecifika kompetenser och ”dataluckor” i integrationer vilket resulterar i ofullständig kontext och manuella lösningar. Med en enda applikation, byggd på en enhetlig datakälla, tillhandahåller GitLab en komplett DevOps-lösning som gör att användare slipper allokera resurser till att bygga och underhålla en egenbyggd verktygskedja.
 

  

Accelerate at Iver har arbetat med GitLabs lösningar i flera år och vi integrerar deras plattform i många av våra kundprojekt. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig maximera nyttan av er utveckling genom att leverera mjukvara snabbare, mer effektivt och säkrare än någonsin. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation eller boka en demo. 

 

Image Alt Text

Vill du veta mer?

Kontakta Jonas Thorsell
+46 760 246686

Image Alt Text

Vill du lära dig mer om GitLab?

Läs mer om GitLabs erbjudande på deras hemsida.