Våra teknikpartner

Rätt lösningar för ditt transformationsprojekt

För att möta våra kunders behov och för att öka värdet i våra leveranser så ställer vi på Accelerate at Iver höga krav på våra partner. Våra utvalda partner levererar lösningar optimerade för de transformationsprojekt vi arbetar i med våra kunder. De erbjuder ledande och innovativa produkter inom sina respektive områden. Våra specialister är utbildade och certifierade på produkterna och har praktisk erfarenhet från många kvalificerade kundprojekt.

Red Hat

Tillsammans med Red Hat erbjuder vi OpenStack-infrastruktur via OpenShift och kan bygga, modifiera och underhålla er containerbaserade molnplattform

HashiCorp

Tillsammans med HashiCorp erbjuder vi bland annat Zero Trust Security - effektiv säkerhet i modern infrastruktur och automatiseringslösningar.

SUSE

Tillsammans med SUSE erbjuder vi produkter och tjänster ifrån en av de mest etablerade leverantörerna när det kommer till Linux och molntjänster.

Sonatype

Tillsammans med Sonatype hjälper Accelerate at Iver er att snabbare leverera applikationer med högre säkerhet och kvalitet.

GitLab

Tillsammans med GitLab erbjuder vi nu ytterligare lösningar för en kombinerad DevOps plattform för att utveckla, säkra och driva din IT.

Trend Micro

Tillsammans med Trend Micro erbjuder vi helhetslösningar inom IT-säkerhet och innovativa lösningar för säkerhet i molnet.

Styra

Tillsammans med Styra erbjuder vi ett kraftfullt verktyg för att hantera policies och auktorisering i molninfrastrukturer.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om vårt erbjudande eller boka en demonstration? Kontakta Jonas Thorsell!

 

Jonas.png

 

Maila Jonas!