Prenumerera på våra experter!

Bygg en säkrare, högautomatiserad, snabbare och bättre infrastruktur med hjälp av våra experter.

Kraven på drift och leverans av verksamheters applikationer ökar för var dag som går. Säkerhetshoten blir fler och allvarligare för varje dag. Samtidigt förväntas IT-avdelningar göra mer med samma resurser som förra året. Hur får man den ekvationen att gå ihop? Ett av svaren är att maximera nyttjandet av befintliga investeringar och se till att den egna organisationen har rätt kompetenser för att åstadkomma detta.

En vanlig utmaning för många organisationer är det så kallade dag två-arbetet. Ofta händer inte så mycket med centrala system efter att de är uppsatta. De utför uppgiften de var tänkta för, så varför ändra på något? Ja många moderna verktyg och plattformar har ofta ett bredare användningsområde än för just det man anskaffat dem för. I många fall kan de öka funktionaliteten samt effektiviteten i din applikationsleverans och infrastruktur. I vissa fall kan de även ersätta, integrera med, eller förbättra andra funktioner i infrastrukturen och ibland till och med spara licenskostnader i andra änden.

Utifrån samtal med våra kunder så förstår vi att en av de största utmaningarna är brist på kunskap om den specifika plattformen. Inte allmän kompetens avseende uppsättning eller daglig hantering, utan djupare kompetens om plattformens förmågor och ytterligare användningsfall som den kan adressera.

Accelerate at Iver - Office Hours

Vi har tagit fram detta erbjudande för kompetensöverföring just för dessa behov. Med en jämförelsevis liten investering i tid, hjälper vi er att ta nästa steg i er resa mot en effektivare och säkrare leverans och drift av era applikationer.

Erbjudandet innebär att ni träffar en av våra experter inom ett givet område, en gång i månaden, två timmar per gång för skräddarsydda genomgångar av den teknik eller plattform ni har valt.

Utbildningssessionerna består av genomgång och demonstration av verklighetsbaserade exempel i kombination med teori kring hur plattformar och verktyg fungerar.

Office Hours innehåller

 • Två timmars möte med våra experter en gång i månaden

 • Varje möte innehåller en timmes förberedd genomgång och demonstration av ett förannonserat ämne

 • Andra timmen ägnas åt frågor och genomgång av ämnen
  föreslagna av er

 • Max fem deltagare per kund i syfte att underlätta för frågor och diskussion

Schema för varje sexmånadersperiod annonseras i förhand och kan justeras enligt era önskemål.

I början av er prenumerationsperiod genomför vi en planeringssession tillsammans med er för genomgång av er installation och miljö, era önskemål för utveckling av plattformen samt kartläggning av era kompetensbehov.

För närvarande erbjuder vi följande tekniker och verktyg:

 • HashiCorp Vault (inklusive Boundary)

 • HashiCorp Terraform

Övrigt:

 • Gäller både betalda versioner samt fria versioner tillgängliga från leverantören.

 • Möten genomförs på svenska eller engelska enligt era önskemål.

 • Ni förbinder er till sex månadsvisa tillfällen som betalas i förskott.