Proaktiv cybersäkerhet

Med den digitala transformationen följer också en ny hotbild och ökad risk för intrång, attacker och annan IT-relaterad brottslighet. Centrala säkerhetstjänster från Ivers Security Operations Center (SOC) ger ett heltäckande proaktivt skydd.

Våra SOC-tjänster bygger på maskininlärning och integrerad omvärldsbevakning så att du ligger steget före och kan vidta rätt åtgärder vid eventuella hot.

Vi övervakar din IT-miljö dygnet runt, året om. Våra säkerhetsexperter och automatiserade system för övervakning och analys hanterar i realtid säkerhetsöverträdelser, hot och onormala aktiviteter i hela din IT-infrastruktur – från varje enskild dator till nätverket och affärskritiska system. Med ledande SIEM- och incidenthanteringsverktyg får du oöverträffad överblick och kontroll på allt som händer i din IT-infrastruktur.

Våra kunddedikerade team och säkerhetsexperter har stor erfarenhet av att designa och driftsätta säkerhetslösningar som är anpassade efter din verksamhets krav på proaktivitet, tillgänglighet och säkerhet.

Huvudsakliga fördelar

  • Överblick och kontroll

    Ledande SIEM- och EDR-system i kombination med väletablerade processer och rutiner ger oöverträffad överblick och kontroll på allt som händer i din IT-miljö.

  • Tillgänglighet och säkerhet

    Aktiv bemanning 24/7/365 och realtidsanalys av säkerhetsöverträdelser, hot och onormala aktiviteter i hela din IT-infrastruktur.

  • En proaktiv partner

    Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon.

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.